Потішні та пікантні відвертості від мужчин. Не тільки жінки вміють симулювати оргазм. Чоловіки у цій справі теж маестро. І ось як вони це провертають.

Читайте також: Із яких причин чоловіки покидають жінок − найпоширеніші приклади

Про це пише сайт Lux.FM.

"У моєї дівчини був день народження, і ми взяли кілька презервативів, що дозволяють продовжити секс. Я взагалі нічого не відчував! Добре хоч ерекція нікуди не поділася, але мені було складно навіть визначити, займаємося ми сексом чи ні", − Вадим, 30 років.

"Я нервував, тому що вона була ну дуже красива, і ніяк не міг досягти оргазму. У підсумку ми перемістилися в догі−стайл, я сказав, що все готово, і пішов в душ, щоб зняти там презерватив, поки вона не помітила, що він порожній", − Олег, 25 років.

"У мене є вибір − отримати оргазм через 5 хвилин або продовжити секс на пів години, але не досягти його. Це мої особисті труднощі, не дівчат, тому доводиться імітувати. І, звичайно, з презервативом це робити зручніше", − Олексій, 25 років.

"Все тривало дуже довго, презерватив висох і став незручний. Я вирішив прикинутися, що отримав оргазм, тому що партнерка дуже переживала з цього приводу", − Віталій, 28 років.

"Я багато випив і сильно переживав через різні події. Але в презервативі не так вже й складно симулювати", − Денис, 29 років.

"Я поводився так, ніби все вийшло. Я дуже втомився, а вона брала моє задоволення близько до серця, так що вибору не було", − Юрій, 23 роки.

"Ніяк не виходило, нам обом набридло, так що я сіпнувся, зітхнув і пішов в душ", − Андрій, 32 роки.

Читайте також: Названо 6 ознак того, що чоловікові потрібен тільки секс

"У цей день я кілька годин грав у футбол, тому хотілося скоріше все закінчити. Вона точно не зрозуміла, що нічого не вийшло", − Єгор, 26 років.

"Ми занадто багато випили, втомилися, так що трохи порухалися, я постогнав − і спати", − Фелікс, 30 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook