Поки батьки мирно відпочивали, діти гралися поряд із трупом, який розкладався на спеці. 

Читайте також: Встановлена особа жінки, яку знайшли мертвою у річці Стир в Луцьку

Надзвичайна подія сталась у Києві в парку Дружби Народів, повідомляє "Київ. Оперативний".

У Facebook-повідомленні групи йдеться, що чоловікові стало зле біля водойми. Він помер, проте медики і поліцейські, які прибули не місця події, оформивши папери просто поїхали, накривши тіло чорним целофаном.

"Київ. Оперативний" опублікував кілька фотографій з місця події. Більше дивує навіть не робота екстрених служби, які "забули" тіло на пляжі, а відпочиваючі, які продовжили лежати поряд з трупом.

Читайте також: У лісі знайшли тіло поліцейського з пакетом на голові

У мережі активно обговорюють поведінку відпочиваючих – мовляв, реакцію екстрених служб можна пояснити, але як зрозуміти те, що люди спокійно продовжили відпочивати поряд із трупом.

"Та яка різниця коли приїдуть за тілом. Діти поряд замки з піску будують. Потім ці діти виростуть у тих, хто проходить повз біду, по@уїстами… Блін, типу норма, трупи, діти, бутерброди… Шкода піти з цього пляжу, витратилися на маршрутку.. ще б хвіст русалки йому з піску долепили, пляж ж для цього", – пише Оксана Береза.

Читайте також: Мумія у квартирі: розповіли жахливі деталі смерті волинянина (відео)

"Чому ви так дивуєтесь? Ніяк не зрозумієте на що перетворилася Україна? Найвища смертність в країні через війни, тухлу медицину та низький матеріальний рівень та, як наслідок, духовний  добробут населення країни ведуть до того, що смерть стає повсякденним явищем у нашій країні. Відкрийте будь-новинний сайт, увімкніть телевізор, що ви бачите і чуєте? Вбивства, самогубства, смертельні ДТП, хвороби та інші атрибути неблагополучної країни. Чого слід очікувати, якщо люди живуть, а діти ростуть в таких умовах!? Зараз відбувається банальний геноцид українців, пора вже це зрозуміти і прийняти. Тому що боротися з цим ніхто з нас не буде. Згодні?", – зазначає Олександра Солнцева.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook