44-річна жінка отримала удар  ножем у живіт через те, що невчасно відчинила двері гостеві, який нібито хотів привітати її з Новим роком.

Читайте також: Після вживання консерви зі свинини від ботулізму помер чоловік

Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні. Про подію, яка сталася сьогодні після опівночі в селі Любашівського району, поліцейських повідомили лікарі, - повідомляє поліція Одеси. 

У вчиненні злочину  правоохоронці викрили 21-річного сусіда загиблої. Своєї причетності до скоєного молодий чоловік не заперечує. Зі слів зловмисника, на жінку він розлютився через те, що та довго не відчиняла двері, коли він нібито прийшов привітати її з Новим роком. З місця події поліцейські вилучили ймовірне знаряддя злочину – кухонний ніж та інші речові докази.

Читайте також: У Луцьку п'яний чоловік під час сварки зарізав свого знайомого

За фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Відповідно до санкції статті, чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook