Політик з Волині Анатолій Горбатюк розповів, як представники "Блоку Петра Порошенка" купляють голоси виборців на Волині.

Читайте також: Волинський сільський голова-мільйонер купує голоси виборців за 1000 гривень (відео)

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Керівник с/г підприємства одного приміського району, на зустрічі зі мною, розповів про мережевий маркетинг БПП, в якому взяв участь його спеціаліст середньої ланки, за його дозволу. Він назвав прізвища людей, яких він бачив і знав, бо вони були на цій зустрічі-навчанні, а потім була роздача грошей", – йдеться у дописі.

За його словами, так званим маркетологам, ставилось завдання знайти 10-20 людей, під яких згодом роздавали кошти в сумі від 20 тисяч гривень. Він зазначає, що гроші  роздаються людям, які продають свій голос.

Читайте також: 1000 гривень за душу: вчителів змушують агітувати за Порошенка, порушуючи закон (відео)

Також, Горбатюк назвав і розцінки: "в групи входять місцеві п’янички і алкоголіки, байдужі до результатів голосування люди і просто ті, хто хоче  заробити на "халяву" гроші, (тут ціна голосу: 300-500грн.) родичі,сусіди ,куми (1000 грн.)  Все продумано, все на базовому рівні роблять прості і бідні люди, влада і адмінресурс ніби тут не присутні, вони кришують ці справи".

"А цим десятникам нав’язується позиція про безвідповідальність цього процесу, за принципом "всіх не посадять" і хто буде вами займатись..влада та ж наша. Вскриваючи цей ланцюг, вже є зібрана інформація і вихід на одного поважного пана, який роздає великі кошти сотникам, і він вже засвітився", – резюмує політик.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter