Відомий своєю антиукраїнською позицією луцький комуніст Олександр Кононович відзначився новою скандальною заявою на російському ток-шоу. Волинянин висловився стосовно відмови України від участі в пісенному конкурсі "Євробачення". Після цього він ще назвав Україну "Гуляй-полем" і охрестив  комуністичного вождя Володимира Леніна творцем української держави.

Читайте також: "На Волині церкви ПЦУ пусті, а в "тепличках" МП купа народу", – луцький комуніст відзначився гучною заявою

"По-перше, перед виборами в Україні зараз йде психоз – хто більший націоналіст, хто більший патріот.

По-друге, чому відмовились від участі у "Євробаченні" решта учасників національного відбору. Це називається шоу-бізнес. Де артистам заробити гроші? Звісно, в Росії. Нащо їм цей кокурс, якщо він фінансово невигідний, ти його не відіб'єш по грошах. Якщо артист поїде на "Євробачення" за свої гроші, то як він поверне ці кошти – виступом в Жмеренці? Ні, тільки в Росії, бо тут є гроші" – заявив Кононович.

Також він прокоментував відео з акції під стінами маєтку бізнес-партнерів Гладковських, яких викрили у обкраданні оборонної сферм України.

"Незрозуміло навіть чи це 2012 рік чи 2019 рік. Нічого не змінилось в Україні: всі зрадники, кругом корупція. Що таке Україна – це "Гуляй-поле". Був народ, була територія, але не було держави. Створив державу Ленін, а вони його так обгадили... І цей народ не вгамується ніколи, поки не прийде цар-батюшка", – сказав Кононович.

Виступ луцького комуніста своєю абсурдністю і неекспертністю насмішив усіх експертів, які були на передачі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook