Народний депутат України Ігор Гузь зі своєю командою братимуть участь у місцевих виборах восени 2020 року. Від команди депутата визначилися із кандидатом на посаду Нововолинського міського голови. Ним став Борис Карпус. Про це повідомили на офіціний сторінці кандидата у Facebook.

Читайте також: На Волині селяни виступають проти будівництва пташника (фото/відео)

"Прийняв рішення балотуватися на посаду Нововолинського міського голови. Запрошую у свою команду. У мене є чітка програма. Ми діятимемо рішуче. Місту потрібні зміни", – запевняє Борис Карпус.

Ігор Гузь також роз'яснив позицію стосовно участі своєї команди у місцевих виборах:  "Час Віктора Сапожнікова минув. Корупція, бардак, закритість – це ознаменує майже 25 років керування Сапожнікова. Нововолинську потрібні зміни!".

Депутат зазначив: "Наша команда визначилася із кандидатом на посаду Нововолинського міського голови. Це – Борис Карпус. Знаю його 15 років, 6 років він є моїм помічником-консультантом та очолює фонд "Прибужжя". З Борисом Карпусом я пройшов майже кожен двір та установи у Нововолинську. Він чесний. Це людина, яка має бажання, амбіції, мотивацію і готова змінювати ситуацію в Нововолинську. У випадку спільної перемоги – місто зміниться у кращу сторону!".

Читайте також: Чому мер одного із міст на Волині приховує нараховані собі премії?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook