Агітація у церквах, залякування військових та співи із прихожанами "Храму світу", як нинішній гарант держави Петро Порошенко вдається до нових способів підтримки на виборах президента України.

Читайте також: "Проголосуєте за Зеленського – будете горіти в пеклі": як відомий протоієрей агітує за Порошенка

"Дзвонять по церквах і розповідають, як правильно треба молитись" – чим ближче до другого туру президентських виборів, тим більше адміністрація президента має клопоту, як догодити гаранту та підняти рейтинги кандидата Петра Порошенка. В ефірі одного зі столичних каналів заступник голови Верховної ради Оксана Сироїд заявила, що команда нинішнього президента тисне на церкви та каже, щоб там агітували за його перемогу на виборах.

Оксана Сироїд також зазначила, що адміністрація президента чинить тиск на військові частини через те, що у першому турі чинний президент не отримав достатньої кількості голосів. 

Також у мережі з’явилося відео на якому Марина Порошенко разом з чоловіком, президентом Петром Порошенко, виспівують баптистські псалми під час візиту в "Храм світу" 31 березня, де секретар РНБО – Олександр Турчинов читав свою проповідь.

Читайте також: Команда Порошенка розповідає церквам, як молитися за його перемогу

В період передвиборчої гонки все більше людей різними способами намагаються нав’язати думку простим громадянам. В яку церкву ходити, які запитання ставити, за кого голосувати і це аж ніяк не ознаки демократичної держави. 

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook