Форуми-представлення кандидатів у депутати до рад різних рівнів політичної партії "За майбутнє" відбулися у трьох об’єднаних територіальних громадах Володимир-Волинського району. Під час цього народний депутат Ігор Гузь представив політичну силу її симпатикам і висловив підтримку головам Устилузької, Оваднівської і Зимненської ОТГ, які вдруге балотуватимуться на обіймані посади, повідомляє пресслужба нардепа.

Читайте також: Команда "За майбутнє" презентувала кандидатів у депутати в громадах Любомльщини та Іваничівщини (фото)

"За майбутнє" – молода партія, якою фактично керують волиняни.

"Рік тому я і мої колеги-депутати – Ірина Констанкевич, Степан Івахів, Ігор Палиця обралися до парламенту як безпартійні самовисуванці. Разом із Вячеславом Рубльовим ми об’єдналися в депутатську групу "За майбутнє", щоб захищати права та інтереси виборців, тобто вас. Напередодні місцевих виборів депутатська група трансформувалась у політсилу "За майбутнє" і сьогодні нашим головним завданням є захистити децентралізацію. Наша ціль – виграти в усіх виборчих перегонах", – сказав Ігор Гузь.

Під час форуму в Устилузькій міській об’єднаній громаді помічник парламентаря Андрій Бокоч зауважив, що Ігор Палиця очолює партію та веде загальний список до Волинської обласної ради. Нардеп Ігор Гузь – очолить список в обласну раду від округу №19.

"Ми йдемо спільною колоною у всі органи влади. Парламентар і команда "За майбутнє" висловлює довіру голові Устилузької ОТГ Віктору Поліщуку та підтримуватиме його кандидатуру на місцевих виборах восени", – сказав Бокоч.

Він також зауважив, що наступні п’ять років мають стати періодом активного залучення інвестицій у громаду, а завдання нардепа та політсили – зберегти децентралізацію та залучити максимум коштів на розвиток територій.

"На потреби маленької сільської школи виділили понад 3 мільйони гривень. Нам навіть не снилося, що такі ресурси підуть на заклади освіти. Фасад, цоколь зробили, а ще водовідвід, замінили газові котли на твердопаливні у нашому та інших освітніх закладах. А це – економія в грошах, значно покращився температурний режим, діти не мерзнуть. Всього цього могло і не бути, якби на посаді був хтось інший. Тому я підтримую кандидатуру Віктора Поліщука і вирішив йти в депутати, щоб допомагати йому", – поділився думками директор школи села Зоря Микола Шевчук.

Читайте також: У Нововолинську представили команду "За майбутнє" (фото, відео)

Оваднівська ОТГ за останні три роки змінилась до невпізнаваності. Усе завдяки умілому керівнику – голові громади Сергію Панасевичу, який у співпраці з командою фахівців та народним депутатом Ігорем Гузем досягнули таких високих результатів.

"Я об’їхав усі ОТГ свого округу і майже всі голови йдуть у нашій команді. Ми вирішили: нам немає що ділити, тому йдемо разом на перемогу", – наголосив парламентар.

Саме завдяки децентралізації Оваднівська громада відчула, що таке розвиток.

"Адмінреформа – одна із кращих реформ, яка є в Україні. Завдяки команді депутата Верховної Ради, районному керівництву, яке не створювало перешкод, ми об’єдналися. Деякі села громади тепер не впізнати!" – розповів голова ОТГ Сергій Панасевич.

Директорка Гайківської школи Валентина Антонюк розповіла, що за останні три роки теж відчула значимі зміни у громаді: "Ми б не могли розраховувати на такі покращення, будучи частиною району. Ці реформи втілюємо ми з вами. Правильні люди на правильному місці важливіші, аніж правильно написана програма розвитку. Сергій Панасевич на своєму місці! Він і його команда працюють для громади, повернуті обличчям до людей, щоб покращити наше життя", – запевнила пані Антонюк.

Під час форуму у Зимному, Ігор Гузь повідомив, що підтримує нинішнього голову В’ячеслава Католика у його намірах балотуватися на посаду керівника Зимнівської ОТГ.

"Зимнівська громада і В’ячеслав Католик – першопрохідці із децентралізації в окрузі. Як тільки я став народним депутатом наприкінці жовтня 2014 року, ми одразу розгорнули цей процес, щоб покрити увесь округ об’єднаними громадами, що і відбулося до 2017 року. В’ячеслав Артурович не побоявся і нічого не втратив, бо це були роки, коли держава ресурсно підтримувала громади більше, ніж зараз. Вдавалося і нам долучатися коштами з різних джерел – держбюджету, фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". Співпраця у нас із головою ОТГ – залізобетонна. Ми йдемо спільно на вибори з головами ОТГ: вони підтримали мене, я підтримую їх", – зазначив Гузь.

Читайте також: Команду "За майбутнє" презентували у Володимирі-Волинському

"Чому я йду в депутати від "За майбутнього"? Бо бачу, що з такою командою можна працювати на благо малої Батьківщини. За 25 років не було нічого в моєму селі. А за 5 років – багато зробили. Різниця колосальна. Тому я в команді!" – розповів під час форуму директор автошколи у Володимирі-Волинському Роман Ковальчук.

До слова, форуми політичної сили "За майбутнє" відбулися майже у всіх об’єднаних громадах округу №19 і усіх представлених голів ОТГ на місцевих виборах підтримуватиме особисто народний депутат Ігор Гузь та його команда.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook