У Володимирі-Волинському 15 серпня відбувся форум "За майбутнє" під час якого кандидат на посаду голови "княжого" міста Ігор Пальонка представив свою команду, з якою планує попрацювати у міській раді у випадку їхньої перемоги восени на місцевих виборах".

Читайте також: ЦВК призначила дату виборів у районні ради

Захід розпочався із виступу настоятеля церкви святих мучениць Віри, Надії, Любові і їх матері Софії отця Євгена Рябця. Ігор Пальонка 20 років є прихожанином цього храму і з отцем Євгеном вони разом будували його.

Священник зазначив, що став учасником історичного моменту. З його слів, Ігор Пальонка має великий талант, який він у жодному разі не "закопуватиме", а, навпаки, примножуватиме. Бо цього очікують люди, це спроможний виконати кандидат на посаду міського голови.

"У нас тут присутніх – великі плани, великі перспективи. Вітаю команду однодумців. Зібралися небайдужі люди, які вболівають, прагнуть, боротимуться, щоб ціль була виправдана. Вірю, що Ігорю Пальонці під силу взяти на свої плечі колосальну роботу", – сказав отець і закликав усіх допомагати, підтримувати нову команду, "бо нам жити у цьому місці, народжувати дітей і тішитися життям".

"Віднині Зарічанська громада, яку я очолюю, та місто Володимир-Волинський, є спільною територіальною одиницею, яку ми разом будемо розвивати. Я буду тією людиною, яка об’єднає обидві громади і я це декларую у своїй програмі. Але це буде неможливо реалізувати без підтримки депутатів, яких я хочу усім вам представити", - сказав у своєму виступі Ігор Пальонка.

Отже, до нової Володимир-Волинської громади балотуватимуться:

Микола Савєльєв – заслужений педагог України, директор Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського;

Андрій Принда – приватний підприємець, ресторатор;

Тетяна Дьоміна – журналіст видання БУГ, педагог;

Андрій Гнатюк – приватний підприємець, урбаніст;

Анна Медвєдєва – авторка проєктів "Бюджету участі", голова ОСББ "Наше містечко";

Іван Юхимюк – секретар Зарічанської сільської ради;

Сергій Радкевич – підприємець, колишній очільник податкової;

Валерій Олексюк – приватний підприємець, організатор мотокросу;

Олександр Стемковський – приватний підприємець, громадський активіст, політолог, науковий співробітник Володимир-Волинського історичного музею.

"Після об’єднання Зарічанської ОТГ змістом, територія нової громади збільшиться у 4 рази. Ми маємо прекрасні перспективи для залучення інвестицій, тому ми створимо максимально комфортний клімат для розвитку бізнесу, а відповідно – це дасть новий поштовх новим позитивним змінам у місті", – переконаний Ігор Пальонка.

Серед першочергових завдань, які він задекларував у своїй програмі, це – створення індустріального парку, покращення стану житлового фонду, підтримка освітніх та спортивних установ, створення і розвиток опорного медичного закладу на базі Володимир-Волинського МТМО та будівництво доріг.

Читайте також: "За майбутнє" та "Аграрна партія" об'єдналися перед місцевими виборами

"Володимир має стати комфортним містом. Це включає багато напрямків і проєктів. Ми маємо покращити стан доріг і транспортне сполучення, посилити безпеку в місті, подбати про доступність всієї інфраструктури. Разом з тим, сюди варто віднести і реконструкцію центральної площі та створення сучасних парків і локацій, без яких нині важко назвати будь-яке європейське місто комфортним. З огляду на те, що Володимир – місто історичне, нам особливу увагу необхідно приділити розвитку туризму", – наголосив Пальонка.

Кандидат у мери Володимира має намір реалізувати масштабний проєкт із очищення та благоустрою річки Луга, яка протікає на межі міста та села Заріччя. Цей задум передбачає поглиблення русла річки та облаштування сучасного пляжу з дитячим та спортивним майданчиками, цікавими об’єктами і локаціями.

Зі слів парламентаря, Ігор Пальонка має успішний управлінський досвід та позитивний авторитет серед місцевого населення, що є великою перевагою для майбутнього голови Володимира: "Ігор Пальонка – патріот свого міста, людина з досвідом, молодий, енергійний, перспективний. Це людина, яка достойна стати міським головою. Наша команда ставить конкретну ціль і ми йдемо на перемогу!", – зауважив парламентар.

Остаточний список команди ще формується, але вже сьогодні відомо, що до Володимир-Волинської районної та обласної рад балотуватимуться:

Ярослав Матвійчук – нині перший заступник міського голови Володимира-Волинського;

Валентин Кошельник – депутат обласної ради, спортивний директор ФК "Волинь";

Андрій Бокоч – помічник народного депутата, голова правління Фонду Ігоря Гузя "Прибужжя";

Віктор Хиць – колишній правоохоронець, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя.

На завершення парламентар зауважив: "Для нас важливі ті люди, які є непартійні, які не будуть брати участь у виборчій кампанії, але відкликаються на наші прохання, зараз з нами, з якими ми ведемо діалог. І сподіваюся, що публічно і непублічно вони підтримають нашу команду. А насамперед, кандидата на посаду Володимир-Волинського міського голови – Ігоря Пальонку.

Нардеп передав присутнім вітання від голови партії Ігоря Палиці й зауважив, що саме Ігор Петрович взяв на себе ношу розбудовувати структуру політичної сили "За майбутнє".

Фото – видання "Буг".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook