Кількість натуральної косметики і засобів по догляду за шкірою збільшується з кожним днем. Проте не всі вони здатні якісно подбати про вашу красу.

Компанія UNICE розширює межі та прибирає всі обмеження, які неминуче присутні в компаніях, котрі представляють одного виробника або ж одну торгову марку. У подорожі по світу в пошуках кращих косметичних продуктів компанія UNICE відібрала найкращих виробників, які є майстрами своєї справи і зможуть подарувати своїм клієнтам багато гідних і цікавих косметичних продуктів.

Компанія UNICE співпрацює із такими всесвітньо відомими брендами як Farmasi, Ecofusion, Body&Soul, Flormar, Olive’n Body, Pearly, Rain Argan Care, Langsteiner та інші.

Нові косметичні тренди уже завоювали серця жінок більше ніж 118 країн світу, у тому числі і українок. Серед відомих українських та зарубіжних персон, які щодня користуються косметикою UNICE є такі зірки як Настя Каменських, Світлана Тарабарова, Амадор Лопес, Наталка Карпа, Тоня Матвієнко, Катерина Бужинська та багато інших, хто віддав перевагу саме цій продукції, адже вся вона сертифікована "Ozone friendly", "URS", "GMP", "UKAS".

Продукція компанії відрізняється від всіх інших високою якістю та доступними цінами, що і є найпривабливішим для красунь, які дбають про себе.

Компанія UNICE дозволить вам вільний вибір найкращої продукції від світових виробників; ви отримаєте вільний доступ до каталогів, які представляють якісні товари та отримаєте гарантовану знижку, зареєструвавшись у компанії, та зможете отримувати додатковий дохід, який призведе до економії у розмірі 25%-33% у супроводі подарунків.

– У компанії UNICE ви зможете підібрати декоративну косметику для макіяжу очей, обличчя і губ, а також засоби для демакіяжу і аксесуари;

– Придбати товари для догляду за ручками і ніжками, засоби для манікюру та педикюру: креми, лаки та аксесуари;

– Вибрати засоби для краси і здоров'я волосся: шампуні, бальзами, маски, і ін.;

– Купити косметику подогляду, яка дозволить привести в порядок тіло з голови до п'ят: мило, гелі для душу, солі для ванни (і т. д.);

– Замовити товари для сильної половини людства: все для гоління і стайлінгу;

– Випробувати на собі дію косметики з натуральних і органічних компонентів;

– Підібрати жіночу і чоловічу туалетну воду або парфуми турецьких брендів за приємними цінами, асортимент яких постійно поповнюється як новинками парфумерії, так і відомими і популярними ароматами (додамо, що парфуми перед тим як потрапити до каталогу, настоюються 3 місяці, аби подарувати вам бездоганний аромат). Крім того, замовити можна і аромати для дому.

У Луцьку ви можете завітати до офіційного салону магазину, у якому зможете "надотик" ознайомитись із косметикою UNICE за адресою: проспект Перемоги,1/2.

+380673612111; +380660900550 – Наталія Дацюк – офіційний представник та золотий директор компанії UNICE.

Із компанією UNICE ви станете богинею краси та показажете усьому світу свою досконалість. Все у ваших руках!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter