Компанія "Novumedical", яка за допомогою кількох "чудо-масажерів" обіцяє вилікувати ледь не від усіх хвороб, прислала лист з погрозами лучанину, який розмістив глузливий пост у Фейсбуці.

Читайте також: Лохотрон у центрі Луцька: містяни масово ведуться на "чудо-панацею"

Про це повідомляє Ілля Токаренко на своїй сторінці у Фейсбук.

"Яка я цинічна тварина. Оббрехав порядну контору, зганьбив. Тепер з Південною Кореєю буду судитися.От вам приклад дібілізму який відбувається. Написала мені контора Новомедікал, що гаплик мені і Тетяні Єремеєвій. Но тіко мені більше. Це вже зверх цинізму", – йдеться у дописі.

У листі до лучанина йдеться про те, що компанія зробить усе необхідне аби Ілля Токаренко, Тетяна Єремеєва та сайт Під Прицілом понесли відповідальність за свою негативну критику компанії "Novumedical" у Луцьку.

Читайте також: У 80-річного волинянина видурили 50 тисяч гривень

Далі подаємо частини листа без змін:

"25 липня цього року, на своїй сторінці у фейсбук Ви розмістили інформацію, що є не тільки провокаційною, аморальною і відверто брехливою, але й такою, що грубо порушує закон. Ваше суб’єктивне оціночне судження щодо діяльності консультаційного центру компанії NovuMedical, яке яскраво свідчить про Вашу необізнаність стосовно сфери діяльності та особливостей обладнання компанії, нехтування чинним в Україні законодавством щодо порушення права на недоторканість ділової репутації юридичних осіб, гарантованої відповідними кодексами, законами та підзаконними актами України та, нажаль, про обмеженість Вашого словникового запасу.

Посольства Південної Кореї в Україні взяли під особистий контроль ситуацію, що мала місце в місті Луцьк, пов’язану з Вашими висловлюваннями, та статтею, опублікованою на сайті "Під прицілом", до публікації якої, на нашу думку, Ви та пані Тетяна Єремєєва маєте безпосереднє відношення.

Запевняємо Вас, що юридичний департаменти компанії NovuMedical та комерційний відділ Посольства Республіки Корея в Україні мають необхідний досвід, кваліфікацію та вільний від вирішення інших поточних завдань час задля притягнення причетних до відповідальності та вирішення ганебної ситуації, що склалася через Ваші неправомірні дії та дії причетних."

Читайте також: "Свідомий" депутат Луцькради нахабно збрехав містянам у прямому ефірі

Відзначимо, що в Україні було зафіксовано безліч скарг на діяльність центрів з даними масажерами. У МОЗ вони не отримували ліцензій та дозволів. Ці контори зазначають, що їхні чудо-масажери є лікувальними. Насправді ж, прилади є звичайними побутовими масажерами і не мають лікувального ефекту. Дозволів на медичну практику такі центри в Україні не мають. Здебільшого їхніми клієнтами є довірливі пенсіонери.

У 2014 році на сайті телеканалу СТБтакож виходив матеріал з негативною оцінкою данного методу зцілення

Додамо, що за інформацією порталу te.20minut.ua Україні у виставко-демонстраційних центрах NovuMedical після кількох процедур з масажерами пропонують купити прилади, вартість яких складає орієнтовно 13 тисяч грн. Адже, начеб то, користуватись масажером необхідно стабільно продовжувати для повного "зцілення".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter