П’яна гулянка зі стріляниною, активістами та лісовою охороною. У державному заказнику Воротнів так розважалися ВІП-гості. Минулої ночі серед лісу біля Луцька зчинився справжній рейвах. У Воротнівському лісництві не так давно відкрили нібито молодіжний лісівничий центр та буцімто рибальську школу. А насправді це елітна рекреаційна зона для особливих гостей. Там побудовані дерев'яні будиночки, на березі ставка розкішна баня зі сходами у водойму та декоративними смолоскипати по обидва боки входу. У цій бані на славу гульну ли 5 чоловіків, серед яких, кажуть, був сам начальник управління лісового та мисливського господарства Волині Олександр Кватирко. Якраз у розпал гулянь до сауни навідалися журналісти та активісти, яким люди розповіли, що у заказнику відпочивають чиновники. Відпочивальники зачинилися від несподіваних гостей у бані, а визволяти їх приїхало 20 автомобілів лісової охорони.

Читайте також: У заказнику "Воротнів" відпочинок посадовців закінчився стріляниною

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

На державну територію заказника "Воротнів" з'їхалися очільники лісгоспів, серед яких помітили Романа Колісника – сина екс-керівника лісового та мисливського господарства Волині Богдана Колісника. Одним словом, надворі вночі зібралися чи не усі працівники лісу області. Вони однією стіною заступили від журналістів людей, зачинених у сауні, а згодом вивели цих осіб та посадили в автомобілі. На останок пролунало кілька пострілів, а в активістів виявилися пробиті колеса в машинах.

Журналістка Оксана Петрук, яка дізналася, що вночі на території заказника у будиночках, що належать лісовому господарству влаштують гуляння, розповіла подробиці інциденту:

"Ми (журналісти) пішли в обхід через ліс і кілька хвилин спостерігали за цією будівлею на березі озера, бачили як прямо на пірсі було розладено багаття і в середині горить світло. Коли ми підійшли до будиночка, то вийшов оголений чоловік", – зазначила журналістка.

Читайте також: Кому належить Межигір'я по-волинськи у заказнику Воротнів?

Чому до будівлі приїхало стільки лісівників, та що вони там робили? Адже охороняти у сауні чоловіків напідпитку точно не входить до обов'язків цих держслужбовців. Приїхали навіть посадовці, які займають високі чини у лісовому господарстві. Журналістам забороняли знімати і навіть намагалися вибити у кореспондентки камеру із рук. Така поведінка пояснюється тим, що серед відпочивальників, кажуть, знаходиться і сам Олександр Кватирко. Його підлеглі роблять усе можливе, аби не засвітити обличчя свого начальника. 

Як стверджуть місцеві мешканці, до державного підприємства постійно приїздять чиновники, аби відпочити та погуляти на славу.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter