Завдяки сприянню Головного територіального управління юстиції у Волинській області вкотре передають автівки в зону проведення операції Об'єднаних сил. Цього разу чотири легковики відправлять у Луганську та Донецьку області.

Читайте також: Автомобіль за 1,4 мільйона гривень конфіскували на митному посту "Луцьк"

Але чи дійсно допомога дійде на схід Україні – дізнавалися журналісти ТРК "Аверс", передає Інформаційне агенство Волинські Новини.

Два місяці тому конфісковані автомобілі вже передавали на потреби воїнів АТО. Нині ще 4 легкові автівки приноситимуть користь нашим захисникам. Перед тим, як потрапити на схід України, машини пройшли довгий шлях.

"Є певна процедура конфіскації – в порядку, встановленому чинним законодавством України вони були передані нам. Ми передали безпосередньо на підприємство "Сетам", яке займається у цій ситуації збереженням, передачами", – розповідає керівник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Тарас Грень.

Представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області запевняють: автівки вирушать саме в зону АТО, а саме у Донецьку та Луганську області.

Читайте також: На Волині конфісковані автомобілі передали у зону АТО

"Це не є якісь там "Мерседеси" 600-ті, які можна використати деінде. Це є робочі автомобілі, які будуть служити безпосередньо хлопцям", – Тарас Грень.

Військові переконані – такі транспортні засоби знадобляться. Проте утримувати і приводити до ладу легковики їм доведеться самотужки, каже командир артилерійського дивізіону 56 ОМБ Олександр Бондаренко.

"Цей транспортний засіб буде використовуватися за призначенням у зоні проведення АТО. Вони використовуються як транспорт розвідки, як транспорт евакуації та для переміщення особового складу. Обслуговування йде за рахунок підрозділу, військової частини – це є засоби, які стають на військовий облік , таким чином ми можем робити переміщення, де зона бойових дій", – розповідає командир дивізіону.

Представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області обіцяють, що і надалі сприятимуть тому, щоб конфісковані автівки передавали туди, де вони потрібні – в зону АТО.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter