На ділянці польсько-українського кордону в Дорогуську, який межує з Волинською областю, вдалося запобігти незаконному перевезенню сигарет за допомогою мотодельтаплану. Польські прикордонники затримали двох чоловіків, які були учасниками протиправної оборудки.

Читайте також: У селі під Луцьком "накрили" алкоцех (фото)

Співробітники відділу прикордонної служби з Дорогуська помітили літаючий об’єкт, що рухався на великій висоті. Він летів зі сходу в бік території Польщі. Службовці зафіксували місце в Дорогуську, в якому дельтаплан скидав ящики, як виявилося згодом, наповнені цигарками. Про це повідомляє ІА "Волинські новини" з посиланням на Люблін 112.

На місці приземлення мотодельтаплану затримали двох чоловіків, які раніше вже мали проблеми з законом. На місці виявили частину сигарет, вартість яких становить близько 5 тисяч злотих (близько 33 тисячі гривень).

У цій справі поляками розпочато підготовче провадження щодо незаконного перетину державного кордону, використовуючи для цього літальний апарат.

Читайте також: На Волині затримали вантажівку з контрабандою вартістю майже 150 тисяч

Затримані чоловіки понесуть кримінальну відповідальність за вчинення фіскального правопорушення та невиконання встановлених обмежень, наказів та заборон у зв’язку із епідемією.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook