Петро Порошенко, який в останній день подав документи до ЦВК, зайшовши у приміщення з чорного входу, аби не зустрітися із журналістами та уникнути незручних питань, продовжує активно скуповувати електорат. Як уже неодноразово повідомлялось, агітація "ховається" за так званим соціологічним опитуванням, яке свідомо нав'язує виборцям за кого він має проголосувати.

Читайте також: Вибивали двері, матюкали та погрожували: як агітатори Порошенка вибивають голоси у населення (фото)

Журналісти також повідомляли суму таких "заробітків" та кількість опитаних людей в день, за яких їм і платять. Тож, саме зараз, коли Петро Порошенко уже подав документи до ЦВК, його "прихвосні" особливо активізувались та заполонили кожен куточок України, свідомо пропонуючи людям проголосувати за "гаранта" на виборах 2019.

Чергове відео, на якому "активісти" пропонують виборцю пройти соціологічне опитування від партії БПП "Солідарність" опублікував лучанин Віктор Середюк:

"Тільки що зустрівся в під'їзді з агітаторами за якогось кандидата в президенти. Вони, з понтом, робили соцопитування. Коли я почав знімати, то зразу сказали щоб не знімали і почала втікати. Ці люди продалися за копійки. Дуже багато нестиковок. І ця "копійчана людина" не хотіла і не могла показати свої так звані документи для соцопитування, бо це ніяке не опитування, а пряма агітація. І вони ще хочуть жити краще", – зазначає обурений дописувач.

Читайте також: "Підпишись за ЄС чи НАТО": як на Волині агітують за Порошенка (відео)


Нагадаємо, що на Волині уже створили цілу "мережу" для підкупу виборців за Порошенка, проте як лучан, так і усіх волинян закликають не "вестися" на ці махінації, які ж і будуть використані проти вас.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter