Ігор Гладковський, син уже колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, виконав свою нещодавню погрозу і дійсно подав до суду на журналіста-розслідувача Дениса Бігуса. Про це повідомляє Страна.ua.

Читайте також: Як друзі Порошенка нахабно розкрадають оборонний комплекс України

Так, у понеділок, 4 березня, Ігор Гладковський подав до суду з приводу захисту честі та гідності. Відповідачами є керівник програми "Наші гроші" Денис Бігус і журналіст-розслідувач Леся Іванова. Справу розглядатиме суддя Володимир Гребенюк.

Нагадаємо, за даними журналістів Бігуса та Іванової, син екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем по розкраданню в "оборонці". 

Читайте також: Частина 3: як друзі Порошенка розкрадали українську армію на сотні мільйонів гривень

Автори розслідування стверджують, що до корупційних операціях причетні і Олег Гладковський, який раніше був бізнес-партнером Петра Порошенка, екс-керівник "Укрспецекпорту" і глава держконцерну "Укроборонпрому" Павло Букін, а також директори підприємств та інші посадові особи держконцерну. При цьому президент звільнив Гладковського 4 березня.

Також повідомлялось, що восени-взимку 2016-2017 року Україна закуповувала висотоміри – прилади, які позначають положення літака в повітрі, – в Росії і за завищеною ціною. А причетна до цього була група бізнесмена Віталія Жукова, який вів переписку про це постачання з сином екс-заступника голови РНБО Олега Гладковського – Ігорем.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook