Двоє зловмисників посеред вулиці напали на 73-річногочоловіка і погрожуючи канцелярським ножем, відібрали його барсетку з особистим майном.

Читайте також: У місті на Волині хлопця порізали ножем

Інцидент стався вчора, 20 червня, у Запоріжжі в Шевченківському районі міста, повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області. 

Екіпаж патрульних викликали на вулицю Бочарова і заявили про розбій, заявник перебував в кареті швидкої допомоги з тілесними ушкодженнями. 73-річний місцевий мешканець повідомив, що 2 невідомих чоловіків завдавши ушкоджень, забрали барсетку в якій знаходились особисті речі, банківські картки та грошові кошти.

Викликали швидку та поліцію перехожі коли побачили, що дідусю стало зле. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділку поліції.

Читайте також: Повідомили шокуючі подробиці звірячого вбивства 20-річного волинянина (фото, відео)

Тим часом, співробітники відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління
виявили громадян схожих за прикметами на вулиці Виробничій. Помітивши поліцейських, правопорушники пришвидшили рух, однак, одразу були затримані.

Під час поверхневої перевірки в обох чоловіків були виявлені грошові кошти, а також канцелярський ніж, яким ймовірно було завдано тілесних ушкоджень потерпілому.
На місце події викликали слідчих, які встановлюватимуть обставини справи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook