Кожен з нас хотів би мати на руці годинник, на яких красується заповітний напис "Swiss Made". Цей напис означає високі стандарти якості, які діють в країні засніжених гірських вершин і найчистіших озер. Це точність і легендарна надійність продукції, що вийшла з швейцарських мануфактур.

Що краще підкреслить смак і статус, ніж швейцарський годинник, який красується на руці їх власника. Виникає логічне запитання – де придбати твір годинникового мистецтва з магічним клеймом "Swiss Made" і не розчаруватися. Зверніться в інтернет-гіпермаркет брендових аксесуарів Імідж, де в широкому асортименті представлені швейцарський годинник на будь-який смак і гаманець.

Матеріали корпусів і стекол

Давайте спробуємо розібратися з яких матеріалів роблять корпус і скло швейцарських годинників. Найбільш уразливі частини будь-якого годинника – це корпус і скло. Тому для їх виготовлення використовують найбільш зносостійкі матеріали.

1. Корпус

Нержавіюча сталь марки 316L. По-іншому хірургічна або ювелірна сталь – найпопулярніший матеріал для виготовлення корпусу годинника. Гіпоалергенна, міцна і благородна. Чи не втратить блиску ні в солоній воді, ні під палючим сонцем.

Ще швейцарці люблять ексклюзивну сталь марки 904L. Вона ще більш міцна і стійка до корозії. Але не кожен виробник має обладнання для роботи з такою сталлю.

Якщо побачите на годиннику клеймо з цією маркою сталі, беріть не сумніваючись. Такі годинники довгі роки будуть виглядати як нові.

Титан. Унікальний колір і непередавані відчуття від зіткнення з цим металом вам забезпечені. Титан має низьку теплопровідність – будь-які перепади температури на вулиці не змінять комфортну температуру годинників на руці. Додатково до всього, годинник з титановим корпусом неймовірно легкий і абсолютно не відчувається на руці.

Золото і платина. Годинники з дорогоцінних металів – це не тільки пристрій для визначення часу, це предмет розкоші, статусний аксесуар і прикраса одночасно. Такі годинники не втратять згодом свою цінність. Як сімейну коштовність їх можна передавати від батька до сина.

2. Скло

Сапфірове скло. Швейцарці віддають перевагу саме цьому матеріалу. Причин цьому кілька: унікальна твердість – подряпати таке скло під силу тільки алмазу, прозорість – навіть через багато років таке скло не втратить свою кришталеву прозорість, відсутність відблисків.

Мінеральне скло. Виготовляється з кварцового піску, загартовується і формується. Володіє високою міцністю, піддається поліровці, мають більш низьку в порівнянні з сапфіровим склом вартість.

Пластикове або полікарбонатне скло. Чого точно не зустрінеш в швейцарському годиннику, так це пластикового скла. Тому, якщо вам пропонують швейцарський годинник з пластиковим склом – обходьте такого продавця стороною.

Гарантовано якісні швейцарські годинники ви можете купити тільки у надійного продавця. Ви можете подивитися на сайт інтернет-гіпермаркету брендових аксесуарів Imidge і ви напевно підберете для себе відповідну модель швейцарських годинників.