Поліція Київщини оголосила про підозру неповнолітньому підлітку, який намагався вбити рідну тітку та її сина. Про це інформує поліція Київщини.

Читайте також: Встиг попрощатись із дитиною: на Рівненщині місцева банда задля розваги жорстко вбила батька 4 дітей (відео)

Замах на вбивство стався у Києво-Святошинському районі. 14-річний хлопець, якому надокучили повчання тітки, ножем та сокирою завдав множинних поранень їй та своєму двоюрідному 4-річному братику.

Як з’ясувалось, підліток проживав разом з родичами окремо від матері-киянки, оскільки ходив до приватного навчального закладу, що неподалік.

Вчора між родичами сталася чергова сварка і тоді у малолітнього виник злочинний умисел. Хлопець взяв кухонний ніж і накинувся на свою тітку – наніс її удар ножем у груди.

Жінка почала оборонятися і вихопила ножа, однак племінник побіг на кухню і взяв ще одного ножа та сокиру. Потерпіла вибігла з хати і почала телефонувати сестрі, однак, школяр вибив сокирою в неї з рук телефон та знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також наніс чисельних ножових поранень.

Саме в цей час додому повернулась мати кривдника, якій родичка встигла повідомити про злочин. Втім, хлопець намагався вдарити ножем і рідну мати, а потім він втік з подвір’я у невідомому напрямку.

Поліція оперативно встановила місцезнаходження нападника. Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення підозри.

Читайте також: Чоловік жорстоко вбив трьох своїх знайомих та скинув тіла у колодязь

На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ножі та сокиру.
Потерпілі родичі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні із множинними ножовими пораненнями, їх стан стабільно тяжкий.

Слідчі кваліфікували цю подію за ч. 2 ст.15 (Замах на злочин), п.1 п.2 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook