Трагедія сталася у центрі міста. Очевидці терміново викликали поліцію.

Читайте також: Зв'язана і з кляпом в роті: пенсіонерку жорстоко вбили у власному будинку

Відразу три людини, члени однієї сім'ї, були жорстоко вбиті  на Княжій вулиці, що в центрі Одеси.

Відомо, що літній чоловік, який жив по сусідству, часто заявляв, що старша з жінок повинна йому гроші. За непідтвердженою інформацією, сьогодні він в черговий раз зажадав повернути борг (16 тисяч), а жінка відповіла образою, після чого гість напав на неї з ножем, а потім і на інших домочадців, пише Думская.

Як повідомили у прес-службі поліції, 78-річний одесит, озброївшись ножем, по черзі позбавив життя сім’ю місцевих мешканців. Жертвами жорстокого вбивства стали 67-річна літня жінка та її 46-річні донька та зять.

Читайте також: Жорстоке вбивство і хуліганство: 25-річному чоловікові серед вулиці перерізали горло (фото)

Розправившись з обома жінками зловмисник з ножем накинувся на чоловіка, проте останньому вдалося вирватись з рук вбивці та вибігти у двір будинку, аби покликати на допомогу.

Очевидцями вказаної події стали випадкові перехожі, які терміново викликали поліцейських. Правоохоронці негайно відреагували та одразу прибули на місце події.

Вже одразу за "гарячими слідами" правопорушника було затримано.

Своєї причетності до скоєння злочину затриманий заперечувати не став та пояснив, що свій злочинний намір виношував давно, більше року. Саме в такий спосіб він вирішив поквитатись із сусідами, яких тривалий час підозрював у викраденні чималої суми грошей та цінностей із власної квартири.

Читайте також: Знайшли жорстоко вбитого 9-річного хлопчика, який зник напередодні

На теперішній час фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

 

 

 

 

 

 

 

Слідчі проводять необхідні процесуальні заходи в рамках кримінального провадження, розпочатого за п.1 ч.2 ст.115 (Вмисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook