25 червня в Україні відзначають день митної служби. На Волинській митниці на даний час трудиться більше шестисот працівників. Однак саме керівництво – є обличчям структури.

Читайте також: У 2018 році на українських митницях зафіксували понад 18 тисяч порушень

Попри те що митниця Волинська, керують нею не місцеві хлопці, розповідається у відео-сюжеті ТРК Аверс.

Начальник Волинської митниці ДФС – Кривіцький Віктор Броніславович, та одночасно депутат Вінницької міської ради. Митницю чоловік очолив у грудні 2016 року, перед тим як прийти на Волинь, працював у податковій міста Вінниці. 

Читайте також: На волинському кордоні вилучили раритетні медалі

Якщо вірити декларації головного митника Волині, за багато років роботи у податковій та митній службах чиновник не заробив на власне житло. Нині він тимчасово проживає у квартирі площею 54 м² у місті Ковелі. У рідній Вінниці має маленьку кімнату, площею всього 10 м².  Їздить митник на автомобілі Toyota 2011 року випуску. Минулого року Віктор Кривіцький отримав трохи більше 280 тисяч гривень заробітньої плати.

Читайте також: Поліція починає працювати на кордоні – новий есперимент на митниці

Заступником начальника Волинської митниці ДФС являється Герман Василь Миколайович. Перед тим як прийти на Волинь, працював у митних органах Львівської, Рівненської, Києвської, Закарпатської та Запорізької областей. Чоловік декларує дві земельні ділянки у Львівській та Івано-Франківській областях. Також має квартиру у курортному місті Трускавець, ще одна у місті Дрогобич Львівської області. Пересувається митник на автомобілі Toyota Land Cruiser 2010 року випуску. На посаді заступника начальника отримав майже 270 тисяч гривень заробітньої плати.

Читайте також: Хитрий підприємець намагався протизаконно вивезти лісоматеріали через "Ягодин"

Ще один заступник начальника Волинської митниці ДФС – начальник управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії − Шелігацький Євгеній Сергійович, родом з Житомирщини. До того як прийшов на Волинь, працював у Києвській митниці. Чоловік має квартиру у Києві, придбав її у 2003 році за 5 тисяч гривень. Також має будинок у Житомирській області, квартиру у місті Ковелі. У 2016 рокі Євгеній Сергійович обзавівся двома земельними ділянками у Житомирській області. Їздить заступник на автомобілі Suzuki 2008 року. Минулого року отримав майже 182 тисячі гривень заробітньої плати. 

Детальше у відео-сюжеті:


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter