Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району в якій загинули дві людини та постраждала 9-річна дитина, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, інфорумє прес-служба поліції.

Читайте також: Під Луцьком п'яний екс-замначальника поліції спричинив ДТП – загинули жінка та водій таксі

Одного із водіїв-учасників ДТП, 45-річного жителя райцентру Ківерці, який перебував за кермом автомобіля "Mercеdеs-124" у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

"Зіткнулися автомобілі "Mercеdеs-124", "Chevrolеt Aveo" та автобус "Богдан". У ДТП загинули водій та пасажирка автомобіля "Chevrolеt Aveo", ще одну пасажирку цього ж транспортного засобу, 9-річну дитину госпіталізували. Одного із водіїв учасників ДТП поліцією затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння", – зазначив начальник відділу слідчого управління ГУНП в області Юрій Угланов.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває. В його ході будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook