У Броварах нетверезий правоохоронець на шаленій швидкості влетів у зупинку громадського транспорту. У результаті аварії на місці загинула жінка. Її чоловік та ще один місцевий зазнали травм.

Читайте також: Екс-керівнику карного розшуку Волині Єпіфановичу, який спричинив смертельну ДТП, суд виніс рішення (відео)

Моторошне відео показали в Державному бюро розслідувань. На ньому видно, як авто летить на шаленій швидкості і стає некерованим.

"Ще одна смертельна ДТП за участю правоохоронця. П'яний працівник поліції охорони на шаленій швидкості просто "зніс" трьох людей, які стояли на зупинці громадського транспорту", − каже керівник ДБР Роман Труба.

Поліцейського вже затримали, він понесе покарання. Труба також наголосив, що правоохорнці в Україні мають бути прикладом для наслідування, а не чинити беззаконня та ще й у нетверезому стані.

Відомо, що за кермом Opel на іноземній реєстрації був поліцейський−водій взводу реагування Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Київській області. Перевірка на вміст алкоголю виявила у нього 1,7 проміле, що майже у 9 разів перевищує норму.

Весь керівний склад поліції охорони Київської області був відсторонений від виконання службових обов'язків. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: Патрульні поліцейські влаштували потрійну ДТП (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook