Колишня заступниця міністра Інфраструктури Олександра Клітіна оголосила про створення своєї партії "Україна проти корупції".

Читайте також: "Соски ах*ренні просто": як насправді отримують посади заступників в уряді Гончарука (аудіо)

Відеозвернення з заявою про створення партії Клітіна виклала на своєму Youtube-каналі.

Запис Клітіна робила сама. При цьому вона вибрала досить відверте вбрання.

"Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів в штанах точно надії немає. Я створюю свою партію "Україна проти корупції", щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами", – заявила Клітіна.

"Вони думають, що якщо у них в штанях щось є, то цього досить для успіху і можна ображати жінок. Так жінки в сто разів розумніші і чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій – він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на "Укрзалізниці". Тому я хочу розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами. Всі бажаючі, приєднуйтесь до мене. Скажімо "ні" політичним проститутам", – додала вона.

Читайте також: Схеми на Укрзалізниці і люди Ахметова: Джокер розіграв учасницю секс-скандалу Клітіну

Варто зазначити, що в Facebook Клітіна з недавнього часу поставила на аватарку своє фото в чоловічому образі і пише про себе в третій особі.

В одному з останніх постів вона пояснила, що "корупціонери у нас в основному всі чоловіки – то за статистикою у жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні".

"Хотіли назвати "Клітіна проти проститутів", але може цензуру не пройти. Вирішили назвати "Україна проти корупції" – хочу звернути увагу, це зовсім не сексистське гасло і ми раді кожному справжньому чоловікові, який вирішить нас підтримати", – зазначила Клітіна.

За її словами, основним напрямком діяльності партії буде очищення України "від корупціонерів, політичних проститутів і їх схем, які душать розвиток економіки і призводять до зубожіння українців.

"Сама партія планується лівоцентристського характеру з сильним екологічним напрямком. Тому що крім корупції, Олександру хвилюють проблеми екології і їй не байдуже, що їстимуть, питимуть і чим дихатимуть наші нащадки в Україні", – пише Клітіна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook