Лідери партій "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос" закликали українців та громадські організації вийти у неділю, 8 грудня, на акцію на Майдані Незалежності.

Читайте також: В Офісі Президента відбулася важлива нарада напередодні "нормандської зустрічі"

Відповідне звернення підписали Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Святослав Вакарчук, повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат від "Європейської солідарності" Андрій Парубій. 

"Закликаємо усіх українців, усі державницькі політичні сили, громадські організації 8 грудня о 13:00 вийти на Майдан Незалежності, щоби продемонструвати нашу єдність та рішучість у боротьбі за Україну", – написав він.

Також у зверненні трьох партій зазначається, що українцям напередодні "нормандської зустрічі" необхідно нагадати владі про "червоні лінії" – вимоги українського народу, які ніхто не має права зігнорувати.

Читайте також: Володимир Зеленський збирає РНБО

"Жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації. Жодних компромісів щодо європейського та євроатлантичного курсу. Жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації. Зокрема, виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном. Жодних компромісів щодо деокупації та повернення Криму в Україну. Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії", – наголошується у зверненні. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook