У суботу, 2 червня, в будинку на вулиці Бальзака, 65а з 14 поверху впав ліфт. Кабіна, в якій знаходилась літня жінка, зупинилася на 3 поверсі.

Читайте також: На заміну ліфтів у луцькій лікарні спрямують понад 3 мільйони гривень

Внаслідок інциденту бабуся не постраждала, відбулася переляком, повідомляє Інформатор.

Літня жінка, яка живе на 16 поверсі, вирішила вийти на вулицю. За її словами, десь на 14-му ліфт різко почав падати вниз. Також в кабіні вимкнулося світло. Ліфт пролетів 10 поверхів і зупинився на 3-му, а пенсіонерка виявилася замкнутою в темному приміщенні. Гуркіт від падаючого ліфта чули навіть люди на вулиці. Вони викликали поліцію і "швидку", які прибули протягом 10 хвилин. Однак не стали самі визволяти бабусю, а вирішили дочекатися ліфтерів. Останні прибули на місце інциденту через 40 хвилин. Просто так відкрити кабіну не вийшло, механізм відкривання дверей заклинило. Тому двері ще близько години відкривали за допомогою спецінструменту. Як з'ясувалося, бабуся не постраждала, лише отримала сильний переляк.

Читайте також: У київській багатоповерхівці впав ліфт із людиною

Літня жінка живе з дочкою і малолітнім онуком. Як розповіла її дочка, вони з дитиною планували всі разом вийти на вулицю. Але, завдяки щасливому випадку, жінка з сином вирішила вийти пізніше. Вона також додала, що ліфт довгий час не працював тому що там, нібито, щось поцупили. Але пів року назад його полагодили, і з тих пір він їздив несправно, міг зупинитися між поверхами, а міг раптово набрати велику швидкість.

Правоохоронці зафіксували даний випадок. Однак поліцейські прокоментували, що це питання не в їх компетенції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter