Не має ніякого значення, якої довжини волосся ви завжди мріяли відростити – для будь-якої жінки стилісти по волоссю допоможуть вибрати найбільш трендові моделі стрижок, які зроблять ваш образ молодше і привабливіше, передає Ukr.Media.

Читайте також: ТОП-5 наймодніших чоловічих стрижок 2018 року

На піку моди в 2018 році: не довге, і не коротке волосся, природність, м'які локони,  недбалість, завитки і безлад, який прийшов на зміну акуратним і суворим зачіскам.

В цілому, наймодніші стрижки цього сезону – це боб, каскад і стрижки з філіруванням.

Якщо ви не можете похвалитися прямим волоссям, придивіться до зачісок з градуюванням.

А якщо ви все життя звикли ходити з чубчиком, продовжуйте в тому ж дусі! Будь-які види чілок сьогодні на самій вершині моди. Легке порушення симетрії, пряма, коса, нерівний чубчик, перепади довжини – вибирайте те, що вам найбільше до душі.

Каре не втрачає своїх позицій. Найчастіше його можна зустріти в цьому сезоні в подовженому вигляді. Власниці такої стрижки можуть похвалитися тим, що їх волосся здаються пишніше і об'ємніше. До того ж, з такою довжиною можна легко експериментувати.

Особливу популярність в цьому сезоні завоював подовжений боб, який виглядає досить мило і жіночно.

Молоді і сміливі дівчата можуть вибрати рвану стрижку для особливо зухвалого образу, адже саме нерівні кінці надають зачісці недбалість і хаотичність.

Так як на піку моди в цьому сезоні середня довжина, багато модниці вибирають оригінальні стрижки в стилі "піксі". Ці короткі зачіски йдуть абсолютно всім представницям прекрасної статі. Завдяки помітному обсягом таку стрижку часто вибирають дівчата з рідким волоссям.

Читайте також: Відрізали на 20 сантиметрів більше: жінка звернулась у поліцію через зачіску

В якості альтернативи ваш майстер може запропонувати рівну або рвану стрижку шапочкою.

Якщо ви любите виділятися з натовпу, придивіться до стрижки в стилі "сессун". Вона відмінно виділяє правильні риси обличчя і прекрасно зберігає форму в будь-яку погоду. Більше того: це одна із найприродніших зачісок.

Стрижку в стилі "Гарсон" варто вибирати тим дамам, які воліють строгу класику. Що стосується форми обличчя, її потрібно вибирати жінкам з трикутним обличчям або округлими формами, а також тим, хто може похвалитися густою копицею волосся.

А тепер нам варто перейти до стрижки "боб-каре", яка не виходить з моди ось уже кілька сезонів.

Цю зачіску легко укладати навіть без великої кількості укладальних засобів, що дуже важливо для тих, хто веде активний спосіб життя. Така стрижка досить універсальна: вона чудово виглядає і в денний час, і під час вечірнього виходу.

Жінкам середнього віку варто придивитися до стандартного варіанту боба з прямим чубчиком: цю зачіску простіше всього укладати. Більш сміливі дами можуть вибрати більш довгі пасма і асиметричні кінці.

Читайте також: Фарбування 2018: модні тенденції прийдешнього року

У цьому сезоні в моді подовжене каре з градуюванням. Також вітаються експерименти з чубком і проділом.

Каскадні стрижки можна виконувати на будь-якій довжині волосся. Найбільш виграшний варіант – асиметричний недовий чубчик на контрасті з видовженими пасмами і косим проділом.

Якщо ви цілком задоволені своєю стрижкою, але хочете злегка оновити образ, випробуйте сучасні техніки фарбування, за допомогою яких можна домогтися досить несподіваних результатів.

Головний тренд 2018 року – це почергове фарбування пасом, що дозволяє домогтися блискучої гри кольорів і напівтонів. Різні колірні відтінки будуть незвично переливаються на сонці.

В цілому, ви можете вибрати натуральні, або найсміливіші і зухвалі відтінки. Намагайтеся переходити від кольору до кольору плавно, не перестарайтеся з переходами і не надто грайте на контрасті. У цьому сезоні на піку моди – ніжне сяяння, а також шатуш, балаяж.

Загалом, якщо ви вирішили оновити стрижку чи випробувати нову техніку фарбування, важливо не змінювати власним стилем, а також враховувати риси обличчя, вік, спосіб життя і т. д. Не забувайте, що головний сенс нової стрижки – можливість виділити особливі риси її власниці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter