У мережі розгорівся скандал навколо Агенства нерухомості "Біржа нерухомості", що знаходиться за адресою Винниченка, 25 та власником якого є Андрій Пінський.

Читайте також: Лучани скаржаться на хамське обслуговування та послуги "Біржі нерухомості"

Відповідний пост опублікувала користувачка Юлия Гасанзадэ у групі "Теревені про Луцьк" у мережі Facebook.

"Хочу попередити про шахраїв в місті Луцьку. "Біржа нерухомості" на Винниченка, взяли за послуги 1200 грн і не запропонували жодного варіанту. Сім'я з дитиною могла лишитись просто неба, завдяки таким доброзичливим людям", – зазначає дописувачка.

У коментарях під постом обурені і обмануті лучани теж поділилися своїми історіями:

Ірина Петрина: Відомі шахраї!!!!

Яна Барилюк: Вони вже давно так промишляють, беруть гроші і нікому нічого не шукають. Просто так люди платять за повітря.

Алена Павлюк: Сама дебільна фірма в Луцьку, адреси беруть з фонаря, весь ОЛХ в іх об'явах, одна брехня.

Olya Kovalchuk: Деруть гроші і нічого не роблять.

Оля Терещук: Вже 1200, рік тому платили 600грн, також шукали через них квартиру, в результаті ніякої квартири вони нам не знайшли, всі номера телефонів які давали або квартира вже здана була даним давно, або номер недійсний був.

Sveta Lesyk: Нас також там лоханули...

Читайте також: Поки був на фронті, продали квартиру: в учасника АТО тихцем відібрали житло

Halyna Nevelska-Eryer: Дивно, що ще хтось в Луцьку не знає хто такі "Біржа нерухомості"... Скільки можна одне й те ж. Я особисто вже постів з 10 бачила про кинутих біржею постраждалих. Люди, ви спершу може промоніторте агентства нерухомості, почитайте відгуки в неті, а тоді несіть комусь гроші!!! 

Світлана Свиріпа: Не тільки на Винниченка шахраї сидять, у Грант Волинь тоже. До підписання договору казали, що "варіантів море", а насправді нуль. Забрали гроші і навіть не чухаються.

Valentina Kalush: Перше враження – дуже ввічливо, готові тобі допомогти.... але тільки заплатила гроші – відразу про тебе забули і про те, що ти заплатила за їхню послугу. ХАМИ!!!!!! ЛОХОТРОН!!!!!! До сліз доводять....

Додамо, що Андрій Пінський дуже відомий у Луцьку. Нагадаємо, що у 2013 році він в одних капцях та халаті незаконно вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук та погрожував в'язницею і розправою дітям потерпілої жінки.

А також Андрій Пінський прославився тим, що він є власником інтим-салону "Карамель" у Луцьку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter