Лучанин просить допомоги у пошуку своєї рідної матері, яка лишила його у пологовому будинку у далекому 1980 році.

Читайте також: На Волині розшукують зниклого хлопця

Про це Андрій Наконечний написав на своїй сторінці на Facebook.

Чоловік стверджує, що у 1980 році від нього відмовилась рідна матір в пологовому будинку міста Пустомити Львівської області. Та наводить імовірні деталі, які можуть допомогти у пошуку рідної матері чоловіка.

"Я давно самостійна людина,в мене є своя сім'я,дочка яка часто запитує тато де моя друга бабуся ,адже майже у всіх діточок є дві бабусі,а в мене одна.Я дуже хочу знайти свою матір,я не з корисливих мотивів шукаю її,я в достатньо зрілому віці ,щоб зрозуміти,що бувають різні життєві ситуації,від яких ніхто не застрахований ,адже невідомо як вчинила б та чи інша людина в аналогічній ситуації ,я в жодному випадку не осуджую і дуже хочу знайти свою маму,можливо вона мене також шукаю та невідомо з яких причин їй надається мене знайти,можливо в мене є брати чи сестри,мені дуже цього хотілося б", – йдеться у дописі.

Андрій з допомогою адвоката звернувся до Пустомитівської РЦЛ, міської ради, архіву та безлічі інших органів для пошуку рідної людини. І зрозумівши, що усе це недало ніяких результатів вирішив зврернутися до Державного Архіву Львівської області. Але там посилаючись на статтю 168.КК України йому знову ж таки відмовили.

"Будь-ласка порадьте, допоможіть,просто опускаються руки,можливо хтось із нотаріусів може надати мені консультацію в даній ситуації,можливо знайдуться небайдужі люди,які зможуть мені допомогти,можливо комусь відома будь-яка інформація,мій e mail :[email protected] ,або пишіть в приват,буду", – просить допомоги автор.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter