У Луцьку відбулася преентація оновленого "Toyota Land Cruiser Prado".

Про це повідомляє власкор "Під Прицілом".

Завдяки позашляховій спадщині, яка охоплює більше 65 років, Land Cruiser Prado залишається унікальність у своїй здатності поєднувати видатну якість, довговічність та надійність з неперевершеною експлуатацією позашляховиків та все більшим рівнем розкоші, престижу та комфорту на дорозі.

Презентація відбулася 12 грудня у ТОВ "Автоконцепт", яка отримала статус офіційного сервісного центру у грудні 2007 року, а через рік, у грудні 2008 року – офіційного дилера автомобілів TOYOTA у Волинській області. Автосалон Тойота Центр Луцьк "Автоконцепт" розпочав повноцінно функціонувати у 2010 році.

Презентацію оновленого дизайну автомобіля провів генеральний директор Тойота Центр Луцьк "Автоконцепт" Олег Могілецький. Він розповів про усі ноу-хау, які чекають на щасливих власників нового Prado.

Його загальна площа складає 864 кв. м., а площа виділена для експозицій автомобілів - 432 кв. м. На сьогоднішній день, прихильниками бренду TOYOTA стали понад 2 500 клієнтів нашої компанії ідеться на офіційному сайті салону.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook