Лучанка Ольга Теребенець обурена умовами перебування у Волинській обласній інфекційній лікарні та некваліфікованим персоналом. Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Читайте також: У Волинській інфекційній лікарні призначать нового керівника

«Увага!!! Прочитайте обов'язково всі у кого є діти, племінники, похресники!
На днях я з донечкою потрапили в інфекційну лікарню, а саме у Відділення крапельних інфекцій №1 Волинської обласної інфекційної лікарні. Нас розмітили у боксі розміром 1,5м на 2м. Та це нічого, можна було б змиритися з тіснотою та незручним ліжком, та по підвіконню, батареї на наших речах почали бігати ТАРГАНИ!!! В інфекційній лікарні! Таргани з легкістю можуть переміщуватись між поверхами, вони здатні переносити збудники багатьох хвороб та розносити яйця небеспечних гельмінтів! 
Можливо я примхлива пацієнтка, та мені не сподобалось те, що відвідувачів пускають одразу по двоє-троє чоловік. А в туалеті та ванній кімнаті, після 20-21 години постійно чути тютюновий дим. 
Мед. персонал некваліфікований. Моїй донечці ставили два катетера, а синці залишили як після десяти. Перший, перестав працювати через два дні, після того, як підєднали крапельницю, моя донечка почала дуже плакати і казати що їй пече, мед. сестри сказали, що це нормально!, а розмотавши бинт, я побачила, що рука почала набрякати, тільки тоді зняли катетер. Другий немогли поставити 30 хв., після чого я зайшла заспокоїти дитину. А вже через 5 хв. з допомогою однієї хорошої людини, все ж таки катетер було поставлено. Та нажаль не надовго, коли мед.сестра почала вводити антибіотик силою!, а ручка знову набрякати, моє терпіння луснуло. Я написала відмову і ми поїхали до дому з жахливими синцями та нічними кошмарами. Бережіть своїх діток і не потрапляйте у "Відділення крапельних інфекцій №1 ВОІЛ"»,  - йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook