Лучанка Ольга Яцюк перемогла у 3-му фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів.

Читайте також: Чому молодь в Україні відмовляється від професійної освіти

Змагання "Джерело творчості" тривали 20-22 червня в Києві, – повідомляють у прес-службі Волинського обласного Центру туризму та екскурсій.

Методист центру Ольга Яцюк представляла туристсько-краєзнавчий напрям позашкільної освіти. ІІ місце – у методиста Волинської обласної Малої академії наук Ольги Кулібаби, яка представляла дослідницько-експериментальний напрям.

  

Читайте також: Українські школи зможуть самостійно обирати мову навчання

На 3-й фінальний етап було відібрано 39 кращих учасників із 131 – переможців І-го туру Всеукраїнського конкурсу з різних регіонів України, які представляли свої позашкільні навчальні заклади з туристсько-краєзнавчого, військово-патріотичного, дослідницько-експериментального, еколого-натуралістичного, науково-технічного, художньо-естетичного та фізкультурно-спортивного напрямів.

Читайте також: Випускник із Любешівщини склав ЗНО на 199 балів

Два дні відбувались конкурсні випробування, де учасники демонстрували свою фахову майстерність. В підсумку теоретико-практичних батлів беззаперечним переможцем в туристсько-краєзнавчому напрямку і стала лучанка Ольга Яцюк, яка показала високий рівень педагогічної майстерності, ознайомила із сучасними підходами в організації роботи Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.

За місяць до цього Ольга Яцюк отримала державну відомчу відзнаку – відмінник освіти України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter