Лучани скаржаться на фейкові рейтинги волинського сайту "Волинь 24", які вводять в оману усіх містян.

Читайте також: Підгоріла піца і безглузді відмовки: лучани скаржаться на сервіс популярної піцерії

Про це у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбук написала Алла Федотова:

"Отак повелася на рекламу "Волинь 24" на рейтинг найкращих піц. В результаті піца приїхала навіть не тепла, дуже мало начинки на 50 діаметр (з окулярами можливо і побачу). Ковбаса мисливська дууууже низької якості. Пересолений соус без сиру. "ПРЕСТО". Не рекомендую цю" кАнтору"!!!

P.S. Volyn24, яка вартість вашої агітації за таке г*мно?" – пише жінка, додаючи фото.

Dima Nezdymenko: Теж повівся на цю статтю. Піцца ніяка, скупа і несмачна. А ще , що найбільше обурило , це те що на сайті фото нітрохи не схожі на те що приїхало. В Сільпо та Нашому краї піцци за 40 грн набагато смачніші.

Сергей Садовский: Два грибочка 50 грамм бекону це вся начинка? 

Dima Nezdymenko: Так я для цікавості піццу в Нашому краї взяв, ціна 40 грн а вона в тричі смачніша за ту що престо піцца за 80 чи 90 продає. І соусу достатньо і всі інгредієнти відчуваєш на смак.

Читайте також: Лучани скаржаться на безвідповідальність нової поліції

Lyubov Yerakhtina: Фу какая гадость! Даже на вид, представляю как это " вкусно".

Ljuda Kovalchuk: Теж нещодавно брали піцу там. Фу фу фу. Такої жахливої піци в житті не пробувала. На піцу з 8 шматків було 5 шматків салямі. І 1 шампініон який просвічувався. Я б таку піцу в лице піцейолі зарядила... Та шкода, що далеко нести було, а по телефону сказали, що така в них рецептура.

Ivan Orlovskyi: Робота піцерії "Престо" вражає, зателефонував близько 20:00, щоб замовити дві піцци, хоч це було 14 січня, Василя, але ж ви працюєте до 22:00, підняла телефон дівчина на моє прохання доставити продукцію на хвилинку попросила зачекати і ледь чутним голосом запиталася колеги чи буде він везти ту піцу в інший кінець Луцька, після чого відповіла мені вибачте дуже багато замовлень на данний час не доставляємо.

Олександр Шнайдерук: Престо вже роки три використовує не якісні та не смачні продукти для піцци. Взагалі дивиюсь, що туди ще хтось ходить і в них щось зомовляє. Про Теревені здивувало, їх піцца була однією з найсмачніших у Луцьку.

Андрій Foma: Волинь 24 і Волинь пост, це хуже ніж бабульки під під'їздом, скільки разів я в цьому переконувався! – пишуть розлючені користувачі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter