Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад поділився про те, що мав честь долучитися до організації поїздки лучан на престижний міжнародний чемпіонат "IMCF World Championship 2018". 

Читайте також: Спортсмени з Волині перемогли на Чемпіонаті Європи з веслування

Про це він написав у Facebook

Григорій Недопад також привітав лучан із достойними виступами і перемогами та наголосив на тому, що волиняни повинні підтримувати активну молодь, яка відтворює історію нашого краю, організовує автентичні бої, створює лицарські обладунки і влаштовує видовищні дійства.

Читайте також:Волинські футболісти перемогли на міжнародному турнірі в Польщі

"Лицарі з клубу "Айна Бера Луцьк" – переможці змагань у Шотландії в кількох номінаціях! Лучани увійшли до складу української збірної й взяли участь у чемпіонаті світу з середньовічного бою IMCF World Championship 2018. Мав честь долучитися до організації поїздки лучан на цей престижний міжнародний чемпіонат. Вдячний усім, хто підтримує активну молодь нашого міста у прагненні до самореалізації й до перемог, зокрема громадському активісту Ігорю Алексєєву, меценату Олегу Тарасюку. Наші лицарі – дійсно майстри своєї справи, що підтверджують і престижні кубки та нагороди, які їм вдалося завоювати. Щиро вітаю лучан із достойними виступами та перемогами! 

У древньому Луцьку, з його віковічною історією, ми повинні підтримувати активну молодь, яка відтворює історію нашого краю, організовує автентичні бої, створює лицарські обладунки і влаштовує видовищні дійства. "Айна Бера" демонструє свої вміння на масових заходах у Луцьку, викликаючи захоплення у глядачів. Їх мистецтво дійсно вражає. Однозначно і надалі будемо підтримувати учасників клубу, адже лицарський клуб – це водночас і спорт, і бойове мистецтво, і популяризація древніх історичних традицій", – зазначив Григорій Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter