Лучанка поскаржилась, що її знайома стала жертвою нападу зграї бродячих собак поблизу магазину "Алладін".

Читайте також: У Луцьку бродячий пес покусав молоду дівчину

"Що це робиться народ!!! На мою добру знайому сьогодні ввечорі напала зграя собак, біля магазина "Алладін". Змогла відбитися сумкою. І як наслідок: рани на ногах до крові, швидка, поклали в лікарню і на протязі 3 місяців будуть колоти уколи від сказу. І хто має за це відповідати?" – написала жінка у Facebook.

Втім мешканці міста з недовірою поставились до даної публікації і важають її навмисним поширенням неправдивих новин про КП "Ласка". Влаштовує чорний піар чинному керівництву закладу начебто екс-очільниця підприємства Дана Новарчук з метою повернути собі посаду. Саме її лучани підозрюють у коментарях.

Читайте також: "Людина займається наклепом, бо хоче повернути посаду – будемо судитись", – директор КП "Ласка" про звинувачення від Дани Новарчук

Вадим Нечаєв: "Відкрию вам секрет, чому в Луцьку збільшується кількість собак на вулицях. Колишня директор "Ласки", замутили корупційну схему з викачування грошей з бюджету. Вона їздить по містах, відловлює там собак, отримує по 700 грн за голову і потім звозить їх Луцьк, випускає на околицях. Тому вони концентруються на ГПЗ, Львівській, Дубнівській. Рішення проблеми треба починати з неї".

Анна Манькут: "Їх багато тому що колишня директорка ласки звозить ЩОНОЧІ звідусіль собак і викидає на дпз депо гнідаві і за кожну собаку отримує кошти. Тиждень тому біля свинячого ринку викинуто вночі було біля 6 дорослих собак".

Евгения Кевшина Сергенюк: "Щось тут дійсно не вяжется, якщо дійсно є потерпіла, то чому не виставити пост з що така то "Маруся Петрівна " потрапила в таку неприємну ситуацію, чому не вказується точна локалізація району, чому дійсно немає ніяких доказів у вигляді фотографій. Просто розвезли якійсь базар, щоб поскаржитись, як все х*рово..."

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter