У четвер, 12 липня, співробітники патрульної поліції по вулиці Воїнів Інтернаціоналістів у Луцьку виявили у 30-ти річного місцевого мешканця подрібнену речовину зеленого кольору вагою 3 грам зовні схожою на марихуану.

Читайте також:Волинський пенсіонер потрапив до лікарні після спецоперації "КОРДу"

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Подія трапилася у передобідню пору. Під час несення служби співробітники поліції виявили в 30-річного лучанина 3 грами подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на марихуану.

Цього ж дня патрульні поліцейські близько 17 години по проспекту Грушевського в обласному центрі  виявили в 26-річного жителя Луцького району 0,05 грам порошкоподібної речовини білого кольору, за зовнішніми ознаками схожої на амфетамін.

Читайте також: У реанімації помер волинянин, якого побили за порушення ПДР

На місце подій виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Поліцейські вилучили виявлені речовини та направили на дослідження до Волинського експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі за цими фактами розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter