Мешканці одного з будинків Луцька вражені тим, як люди щодня закидають їхній двір сміттям. Оксана Панасюк у Facebook поскаржилась на безлад у дворі на проспекті Грушевського, 1.

Читайте також: Міськрада повідомила, на що найбільше скаржаться лучани

"Йдемо в Європу... Ось так і живемо – це у дворі на проспекті Грушевського, 1. Такий бруд і безлад тут щодня, вже немає сил на все це дивитись. Як можна дитину випустити сюди гуляти, а де діткам гуляти? Сміття з кожним днем більшає, а не меншає..." – написала лучанка, додавши фото.

Вона відзначила, що до комунальників претензій немає, адже вони виконують свою роботу сумлінно. Однак перехожі не цураються викидати непотріб.

"Сміття вивозять дуже гарно до них (комунальників, – ред.) немає претензій. Сміттєві баки на початку будинку, а це просто кидають люди сміття де їм хочеться", – написала Оксана Панасюк.

Читайте також: Обвалена стеля, нестерпний сморід: житло для військових на Волині

Користувачі соцмережі висловили своє обурення і повідомили, що зіштовхувались з подібним і у своїх дворах.

Наташа Кузнецова: "На ГПЗ така ж сама ситуація. Дружби народів. Вже сили немає.  Підлітки зробили притон з двору".

Ростислава Войтович: "Дуже жаль, що наш народ, де не стане там і нагадить, а особливо обурює те, що це роблять ті люди, які кожен день проходять там, де вчора смітили. Оксаночка ти молодець що підняла цю тему, тай чому ти маєш прибирати після кожного, хто це робить? Оксана у мене ідея, візьму рушницю,приїду до тебе і наганяємо їм солі в ті місця, якими срач такий роблять!"

Надя Антонюк: "Забрати лавки!!! Там все життя на них по вечорах (і не тільки) п'янки! То ж видно? що не харчові відходи, а бутилки одні валяються. Хіба п'яне після себе прибере? В нас так ситуацію вирішили – демонтували дві бесідки!"

Оля Стрилюк: "В нас на 8 березня 33, 35 в дворі самі прибираємо взяли 20 л пластикові бутлі, обрізали, зробили смітники, поприв'язували і, звичайно, слідкували, щоб не симітили. Якщо діти чи дорослі нерозуміли, тоді заставляли поприбирати після себе, віники в руки і вперед. Ну і, звичайно, без місцевих поліцейських (наших бабусь) не обійшлось, вони трішки сварились з тими, хто приходить не тільки смітить, а розпиває. Перший рік було важкувато, а зараз навіть малі діти знають, де смітник".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter