Лучани скаржаться на "активну" роботу поліції у місті. Зокрема, люди обурені тим, що правоохоронці не приїжджають на виклики містян, особливо в нічну пору доби.

Читайте також: У Луцьку двоє поліцейських зі зброєю напали на неповнолітніх дітей − ЗМІ

Про черговий інцидент написала у Фейсбук спільноті "Теревені про Луцьк"  Галя Пилюк:

"Сьогодні о 02.50 ночі ми викликали наряд поліції, щоб вгамували дебоширів-сусідів, що живуть над нами. Через 20 хвилин після виклику перезвонив черговий поліції і пояснив: "Чекайте, бо ми вже будемо виїжджати". Прочекали до 08 ранку, так ніхто і не приїхав. А тепер незнаю на кого писати скаргу – на сусідів, чи на поліцейських. Ганьба", – зазначає лучанка.

Невдоволені містяни також зазначають, що зіштовхувались із такими проблемами, коли поліцейські не реагували на виклики та не вирішували неприємні ситуації:

Sasha Yasenok: Доброго ранку! для мене це не новина!!! я вже не раз викликала, як під вікнами дебоширили до ранку, так і ніхто не приііхав.

Ірина Панасюк: Така сама ситуація, вже десять років живемо і так само то неприїдуть,то участковий каже, а що я можу зробити!?вони алкоголіки, що ми зробимо!?

Альбина Ильчук: Колись писала скаргу на поліцію, затратила купу свого вільного часу, нервів!!! З мене зробили неадекватну, а скарги ніби як і не було.

Іра Лукашук: Це є нормально вже.Так само визивали поліцію компанії, яка на дитячому майданчику розпивала спиртне, а потім почали об голову розбивати пляшки, і один не удачно розбив потєрав сознаніє то так і ніхто не приїхав.Через 2 години передзвонили чи вони там ще є спитали і все.

Іра Лукашук: Ви пишете що до сусідів не їдуть. Що тут говорити, помер мужчина на лавці в дворі швидка приїхала бистро, а міліцію чекали годин 3. Що тут можна ще додати. Сором нашій поліції.

Читайте також: "Повалили на сніг та погрожували ножем": поліцейський разом з товаришем напали на 12-річну дівчинку

Lesya Nechupor: Оце реформа. Головне, що всім подавали нову форму і машини, що можна трощити. Народ за все заплатить. Тепер в держбюджеті це рахується, як кошти на силовий блок, з яких 70 відсотків на поліцію і Нацгвардією та СБУ, щоб ті за чий кошт це зборище шикує,платили і мовчали. Через це на армію мусять американці, французи і британці скидуватись.

Богдан Польний: Старі мєнти, ногами двері вивалювали, а ті бояться з пріусів вилізти.

Богдан Польний: Ні рукопашки не знають, ні стріляти не вміють, а що ми хотіли від колишніх столярів та слюсарів, основні кадри зі сіл. Вони міста не знають добре.

Олексій Лісовець: Вони дуже зайняті, бо ганяють бабусь біля ринку, щоб ті йшли торгувати молоком за прилавок і платили податок.

Polishuk Svetlana: В нас теж поліція до сусідів не їде. А в нас сусіди бухають по 3-4 дні без перерви (вночі також). В поліції кажуть: А що ми їм зробимо? Ми вже до них декілька разів їздили. Вони двері не відчиняють.

Sergey Zaharchuk: А вони не їздять на такі виклики. В мене знайомих ледве не вбили обдовблені малолєти ті викликали три рази поліцію і х*й ті уроди приїхали!!!Через 40 хвилин перезвонили вже в швидку сказали, що ножове поранення і лутше тоді з швидкою прибув наряд!!! Питання в задачі – нах*ра потрібно кормити цих поліцаїв???

Тарас Миколайович: А якщо там бугай не дай Боже, а ще й бухий і наваляє 2 або 3 поліцейським, то не буде навіть кому бензин проїжджати і на заправках каву пити... Вони ж в нас не для захисту, а для створення іміджу, а ще з ними пофоткатись можна, на пам'ять...

Людмила Кривенька: У меня соседка побила мою пятилетнюю дочку под нашем домом, а когда полиция приехала, то спросили меня зачем я их тревожу.

Anna Palazhchenko: До нас теж не приїхали, хоча сказали чекайте, через 20 хв будуть. Вночі під вікнами п'яні чи обкурені підлітки горлали, пищали, вбивали когось із своїх...

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter