Лучанам набридло слідкувати за тим, що поряд з історико-культурним заповідником щонеділі після ринкового дня лишаються гори сміття, яке вітром розносить по вулицях міста.

Читайте також: Для пирибирання двох луцьких ринків потрібно 1 мільйон гривень

Також місцевих обурює, що в базарний день вулиці історичної частини міста переповнені автомобілями, а так звана парковка так і не запрацювала, повідомляє "ВолиньUA".

Читайте також: Волинська облспоживспілка шантажує підприємців Старого ринку і вимагає гроші

Нагадаємо, що на парковці веде свою бездіяльність приватна фірма "Ельбе", яка стала переможцем конкурсу з визначення оператора паркування транспортних засобів. Свого часу підприємство лобіював екс-заступник міського голови, а нині псевдо-експерт "Волинського ЦРУ" Сергій Григоренко. Парковка так і не запрацювала, приватний підприємець у всьому винить міську владу, яка нібито йому ставить "палки у колеса".

Читайте також: Лучани шоковані "свинством" містян

"Абсурд, коли в недільні дні Замкова площа переповнена автотранспортом та сміттям, невже це має вабити туриста. То що вже говорити про саму територію центрального ринку", – нарікають мешканці.

Лучани переконані, що таким чином, ринок не є окрасою міста, а навпаки є його тягарем.

 

 

 

 

Додамо, що наразі КП "Луцькі ринки" розпочало роботу над облаштуванням належного вигляду Старого ринку і парковки поблизу нього.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter