Лучани скаржаться на хамське обслуговування в супермаркеті "Вопак", що знаходиться на Київському майдані.

Читайте також: Лучани скаржаться на "кілометрові" черги в одному з супермаркетів

Відповідний пост у мережі Facebook в групі "Теревені про Луцьк" опублікувала лучанка Наташа Поліщук.

Жінка скаржиться на те, що у цьому супермаркеті хамське обслуговування, ціни на цінниках та на касі не співпадають, а з кимось зі "старших" поговорити не вдаєься.

"Хочеться поділитися враженнями від ставлення персоналу супермаркета "Вопак", що на Київському майдані. Продавців не вистачає, треба ходити і просити, щоб зважили чи відпустили товар. Приводять із собою своїх невихованих дітей, які чіпляються до малих дітей та обзиваютьїх. Коли кажеш мамі, то замість вибачення чуєш "мій синочок не міг так сказати". Ідеш, шукаєш адміністратора, то його або немає, або на касі.

Ціни на ваговий товар вказані одні, в наявності інші, вони не встигають переважити. Це покупець на око має прикинути скільки ж воно коштує?

А черги! Поки вистоїш, то можеш передумати щось купувати. Охорона то взагалі окрема тема. Виходить такий, замість адміністратора, підходить впритул ніби вдарити хоче. Питає: "Якї претензії? В нас не вистачає продавців. "А чия це проблема? Невже покупців?" – зазначає дописувачка.

Читайте також: Лучани скаржаться на обслуговування у супермаркеті ПАККО

У коментарях дописувачі взялися бурхливо обговорювати проблеми супермаркету "Вопак". Дехто скаржився і на інші відомі магазини Луцька, такі як "АТБ", "Там-Там" та інші.

Наташа Поліщук: Хамське ставлення навряд чи можна компенсувати високими зарплатами, брак інтелекту, культури і вихованості призводить до деградації людності. Пишу конкретно про даний маркет, оскільки ставлення до людей виходить за усі рамки дозволеного(охорона).

Анна Яцюк: Теж не люблю цей магазин, інколи мушу в нього зайти... То кожен раз плююсь... Останній раз була з двома дітьми, тому часу особливо не було, понабирала товару, брала деякий акційний, дома побачила що його пробили по звичайній ціні, тобто ціни на стелажах з чеком не співпадають різниця гривень 10. А ще була перед Новим роком, хотіла купити алкоголь до свят, весь їх відділ був заставлений возиками, які були з горкою забиті алкоголем, ці возики займали стільки місця, що підійти щось вибрати було не можливо, перетянути на іншу сторону з трудом, я давай тягати ті возикі, підійшов охоронець запитати які проблеми, я кажу поможіть, мені треба вибрати (відсуньте) то відповідь в нас немає людей... А якого тоді товар в зал вивозити ще і 31 грудня.. які в них будуть продажі? Риба гниє з голови, хтось погано керує...

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter