38-річний лучанин Андрій Висоцький, котрий втратив вухо через нещасний випадок,  прийшов на медичний проект "Я соромлюсь свого тіла" аби виправити свій дефект.

Програму з його участю показали на телеканалі СТБ у четвер, 12 квітня, передає "В24".

Читайте також: Неймовірне перевтілення: волинянка змінилася до невпізнаваності завдяки проекту "1+1"

Чоловік ледь не загинув під час нещасного випадку, який трапився сім років тому. Андрій працював з болгаркою, коли несподівано диск пилки зірвався і відрізав йому величезний шматок шкіри на голові. Шкіру вдалося пришити, а ось вухо чоловік втратив назавжди. 

"Вухо пришили, зібрали з кількох шматків. Але за два тижні сказали, що не прижилось і треба відрізати", – пригадав лучанин.

Після нещасного випадку Андрій носить зачіску, яка прикриває дефект. Через це йому доводиться постійно носити з собою гребінці і зачісувати волосся. Однак останнім часом чоловік почав лисіти, тож боїться, що невдовзі не зможе ховати від усіх втрачене вухо.

Лікар проекту "Я соромлюсь свого тіла" Валерій Ославський, оглянувши шрами лучанина, сказав, що свого часу шкіру підшили правильно.

"Я не гарантую, що у вас виросте нове вухо, але все можливе для вас ми зробимо", – пояснив лікар.

Після огляду пластичного хірурга, лікар Сергій Дербак сказав, що допомогти у цьому випадку можна. Лучанину запропонували вирізати реберний хрящ, який за структурою нагадує вушний, і з нього сформувати нову вушну раковину.

"Це непроста операція. Не всі хірурги її роблять, але ми знаємо, як це робиться і постараємось допомогти", – пояснив медик.

Однак він застеріг – 100-відсоткової гарантії успішного результату ніхто дати не може. Є ризик, що нове вухо може не прижитись і потрібно бути готовим до цього.

Попри це лучанин погодився на операцію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook