У листопаді 2020 року операцію із документування та затримання провели оперативники відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми,  слідчі ГУНП,  співробітники відділу протидії кіберзлочинам Департаменту кіберполіції НПУ за силової підтримки спецпризначенців  управління КОРД ГУНП, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Читайте також: Уродженка Волині розповсюджувала порнографію в інтернеті (фото)

Поліцейські провели два санкціонованих обшуки за місцем проживання підозрюваного та в його автомобілі, вилучили технічні засоби, носії інформації, мобільні телефони, банківські картки тощо.

Фігурант обирав собі жертв, створюючи в соціальній мережі фіктивні облікові записи, та долучався в друзі до малолітніх осіб. 

Читайте також: Молоде подружжя лучан організувало мережу онлайн-порностудій

62-річному зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні  кримінальних правопорушень, передбачених ч.4, ч.5 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою, після чого внесено заставу в сумі 315 000 гривень.

Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані до суду. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook