Генеральний прокурор України 53-річний Юрій Луценко отримав за січень зарплату у розмірі 324 тис. грн. Оклад генпрокурора склав 37 тис. грн. Все інше – надбавки, доплати, премії і матеріальна допомога. "Чистими" отримав 261 206 грн. Про це повідомляє Народна Правда.

Читайте також: Луценко відпочив на Сейшелах, орендувавши 3 вілли, – ЗМІ

Таку суму Юрій Луценко отримав після повернення із сімейного відпочинку на Сейшелах, де витратив 20 тис. доларів. На своїй сторінці у Facebook пояснив – має достатній дохід, аби дозволити собі зрідка відпочити разом із родиною.

"Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тис грн щомісяця. Іра – понад 110 тис. доходу. Це дозволило нам провести з дітьми 7 днів на відпочинку", – написав він.

Читайте також: Сукні шиє сама, а прикраси звичайні підробки: Ірина Луценко заявила, що вона "вміє" одягнутися

Розповів, що на виплати воїнам АТО віддав 450 тис. грн. Дружина Ірина також займається благочинністю.

Нагадаємо, журналісти програми "Схеми" порахували, що тижнева відпустка генпрокурора з сім’єю на Сейшелах могла коштувати мінімум 50 тисяч євро.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко на новорічні канікули відпочивав на Сейшельських островах разом із родиною. Дві вілли, з вікон яких видно океан, обійшлися у 42,5 тисячі євро. Додаткові витрати становили близько 10,4 тисяч євро. Луценко пояснив свої дії тим, що має достатньо коштів для подорожі, воліє побути далі від мітингів та дискусій та не дозволяє собі надмірностей.

Раніше Генпрокурор України Юрій Луценко підкреслював, що його родина досить заможна, й їм вистачає легальних задекларованих доходів, аби відпочивати на екзотичних островах.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter