Перший заступник міського голови Григорій Недопад заявив, що Луцьк у найближчому майбутньому має бути комфортний для людей, а відтак позбавлений старих підприємств, які можуть створювати певний дискомфорт чи псують картину міста. Натомість мають розростатись сучасні житлові квартали.

Читайте також: Луцьк позбавили землі, потужних підприємств і величезних надходжень у бюджет

"Це дуже важливо, і наступний крок, який буде після об’єднання громад навколо Луцька, – це переїзд старих підприємств за межі міста. Луцьк все ж таки має бути для лучан, тобто людям має бути комфортно проживати в місті. Ми розуміємо, що зараз набагато легше дістатися від місця проживання до роботи, але всі великі заводи та фабрики мають знаходитися на околицях, у промисловій зоні, так живе весь світ.

Читайте також: "Дехто бажає лишатись "царьками": Недопад про утворення ОТГ Луцька з селами

Таку промзону в Луцьку можна було б облаштувати в межах КРЗ, де є інфраструктура. Залишилося лише зробити кілька сотень метрів дороги, щоби заїжджати з вулиці Окружної на вулицю Карбишева… Туди заходить залізниця, що дозволяє підприємствам довозити великогабаритні або спеціалізовані вантажі", – наводить слова Григорія Недопада Інформаційне агентство Волинські Новини.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter