Луцькі депутати внесли зміни до місцевого бюджету.

Читайте також: На місці Центрального ринку не буде багатоповерхівок

Під час позачергової сесії Луцької міської ради 19 грудня розглядали зміни в міському бюджеті. Доповідала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

А саме: на збільшені доходів загального фонду бюджету міста за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам, можливість проведення фінансування головних розпорядників відповідно до потреби.

До бюджету внесли такі зміни:

"Давайте виділимо 15 мільйонів на виплату зарплати медикам та вчителям, адже вони кидають свої роботи та виїжджають за кордон і наразі у нас в місті недостатня кількість працівників медичної та освітньої культури", – зауважив Ігор Поліщук.

Читайте також: Волинський депутат проти жорстокого поводження з домашніми улюбленцями та збільшення кількості безпритульних тварин на вулицях (депутатський запит)

330 тисяч зняли з озеленення на капітальний ремонт – про це надійшов лист від департаменту ЖКГ.

"За рахунок коштів НЕФКО виділити 83 тисячі на зарплатню працівникам "Ласки", окрім того, 106 тисяч на відлов безпритульних тварин теж за рахунок НЕФКО," – повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук.

"За" проголосувало 32 депутати.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook