Останніми днями надходить чимало скарг на міні-концерти, що проводяться в різних частинах міста "благодійниками" із сумнівною репутацією з інших областей України, які використовують звукопідсилюючу апаратуру та заважають мешканцям нашого міста.

Читайте також: Волинянин Петро Філюк склав присягу судді Конституційного суду (фоторепортаж)

"Офіційно повідомляємо, що Луцька міська рада не давала жодних дозволів на проведення цих заходів, повідомлення про проведення таких заходів в Луцьку міську раду не надходило", – про це на своїй сторінці у Facebook написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За його словами, при дослідженні ситуації, працівниками міськради було виявлено лише повідомлення про захід начальника ГУ НП у м. Луцьку Кічука О.Б., що не є документом, який дає право на проведення таких акцій.

Вчора працівники міської ради двічі викликали патрульну поліцію. Працівники патрульної поліції приїхали на місце, покрутились та поїхали ніяк не відреагувавши на порушення.

У зв‘язку з відсутністю будь-яких дозволів від міської ради та неповідомленням про такий захід, вказані акції відбувають повністю незаконно.

Читайте також: Волинські артисти отримали почесні відзнаки від першого командувача ВМС України

"Сьогодні поруч з Центральним ринком працівниками муніципальної варти було припинене вказане правопорушення, не зважаючи на те, що даний вид правопорушень не входить до компетенції муніципальної варти.

Закликаємо патрульну поліцію міста Луцька адекватно відреагувати на вказану ситуацію та ненайно припиняти порушення громадського порядку", – зазначив Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook