У Луцьку на Центральному ринку один із підприємців заблокував своєю автівкою вантажівку, намагаючись завадити вивезенню демонтованих контейнерів. Коли муніципали спробували виштовхати її з тротуару, той вскочив в машину і поїхав на людей. В результаті почалась масова бійка.

Читайте також: Луцькі базарники влаштували шарпанину із поліцією та муніципалами, перешкоджаючи законному демонтажу (відео)

Нагадаємо, на виконання рішення виконкому Луцької міської ради сьогодні розпочали демонтаж 9 кіосків, які тут розміщені незаконно. МАФи знаходяться на двох ділянках, раніше орендованих компанією "Скорпіон-Сервіс", однак у грудні минулого року закінчився термін договору оренди і ділянки було повернуто в комунальну власність, пише ІА Волинські Новини.

Власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на кіосках були розміщені наклейки про демонтаж.

Читайте також: Стало відомо, коли у Луцьку запрацюють непродовольчі ринки

З самого початку демонтажу намагались завадити базарники. Водій автомобіля ВАЗ 2101 припаркував його прямо перед вантажівкою, на яку помістили демонтовані контейнери ще до того, як авто мало виїжджати. Аби розблокувати рух вантажівки, ВАЗ спробували виштовхати, проте водій поїхав на людей. Почалась масова бійка за участі базарників, муніципалів та поліції.

Відповідно до попередньої інформації постраждалі є як серед муніципалів, так і серед базарників.

Деталі – згодом.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook