До Луцька завітав проект від 1+1 "Здійсни мрію". 18 вересня керівник благодійного фонду "Ти не один 1+1" Власта Шовковська разом з телеведучою Олександрою Лободою провели зустріч із маленькими лучанами у ЗОШ № 11. 

Читайте також: Волинські школярі отримали путівки до Буковеля як нагороду за особливі досягнення

Діти малювали те, про що мріють і спілкувались із відомими гостями. Луцьк став другим містом України після Києва, куди завітав проект.

За словами Власти Шовковської, у кожномі місті є свої чарівники, які допомагають дітям в реалізації мрій.

Читайте також: Сільська школа на Волині підготувалася до зими, замінивши вікна

Перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Лариса Тарасюк розповіла, що від телеканалу "1+1" їм надійшла пропозиція долучитися до проекту "Здійсни мрію", на що Фонд із задоволенням погодився.

"Оскільки Фонд вже не один рік займається проектами, які націлені на допомогу дітям, ми погодилися і радо беремо участь. Цей проект допомагає дізнатися, про що мріють діти, що їм потрібно. За результатами можна буде продумати варіанти, як краще допомогти конкретній дитині та навчальному закладу", – сказала Лариса Тарасюк.

Відома телеведуча Олександра Лобода відзначила, що більшість дітей має матеріальні мрії і лиш невелика частина мріє без меж.

"Перша мрія, яку ми почали здійснювати – мрія хворого на рак хлопчика. Він проводив багато часу в лікарні і весь час дивився футбол. Його кумир – Кріштіану Роналду. До такої відомої людини дуже важко достукатися і насправді дуже важко напроситися на зустріч. А хлопчик відверто про це мріяв, що він колись побачить Кріштіану.

І він його побачив. Хлопчик не просто тихенько мріяв – він цю мрію озвучував. Він розповів про це мамі, бо батьки – перші люди, з якими ми ділимося, а потім розповів про це і нам. Ми всі зібралися і здійснили його мрію", – розповіла школярам Олександра Лобода.

Після зустрічі у школі, гості завітали і до лікарні, де поспілкувались із дітьми, які знаходяться на лікуванні.

Додамо, що у Луцьку чимало дітей на малюнках торкались теми війни, мріючи про мир, адже багато волинян пішли боронити Україну від агресора.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter