Поліцейські на патрульному авто "Toyota Prius" здійснили небезпечний обгін, ледь не зачепивши велосипедиста, який рухався дорогою. Сталося це 7 червня близько 11.40.

Читайте також: У Луцьку патрульні збили пішохода (відео)

Свідком цього став голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, пише Інформаційне агенство "Волинські новини".

Вулицею Ковельською у напрямку виїзду з Луцька поблизу мосту через річну Стир у крайній лівій смузі рухались автомобілі "Mercedes-Benz" та "Volkswagen", які мали повертати ліворуч на вулицю Старицького.

В той час патрульне авто правою смугою руху обігнало "Mercedes-Benz" та "Volkswagen" та повернуло у тому ж напрямку, фактично підрізавши два авто. Разом з тим, ледь не зачепивши велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

Патрульні зупинились біля обласного госпіталя для інвалідів війни, куди на робочу зустріч їхав Ігор Палиця, його радник Олександр Товстенюк, забудовник Віктор Чорнуха та начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк.



Патрульний Олександр Оліферчук, який перебував за кермом авто, не зміг пояснити голові Волиньради причини порушення ПДР.

Читайте також: Патрульні насмерть збили велосипедистку на Львівщині

Разом з тим, в автомобілі перебувало ще троє поліцейських та невідомий чоловік, одягнений не у форму працівника поліції.

Коментуючи цей інцидент голова обласної ради зазначив, що в нову поліцію прийшли чимало людей, які раніше ніде ніколи не працювали, бо їх нікуди не брали.

"Є (в поліції, – ВН) і правильні хлопці, які пройшли Майдан і АТО, які відносяться до роботи з любов’ю та з повагою до людей. А є такі, як ці, хто п’ятеро набилися в машину і невідомо куди їдуть, порушуючи правила і ледь не збивши велосипедиста. Ми записали номер і розберемось з тим, куди вони так їхали", – резюмував він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter