Супермаркети Луцька продовжують вражати ставленням до покупців та умов зберігання товару. Ірина Струк у Facebook-групі розповіла про візит до закладу "Колібріс", в якому їй продали гнилу рибу.

Читайте також: Лучани скаржаться на грубі порушення санітарних норм в одному із супермаркетів міста

"Ось таку "вкусняшку" купила в магазині "Колібріс" на вул. Гордіюк (навпроти Глобусу). Це скумбрія свіжозаморожена, а по факту – стара і гнила! Після розморожування ледь квартиру вивітрила! Назад не занесла тому, що везти гнилу рибу з ДПЗ на 33 в 30° жару, якось не ризикнула)) Але обов'язково зайду туди і подякую..." – зазначила волинянка, додавши шокуючі фото риби з "Колібріса".

Читайте також: Лучани вщент розсварились через російськомовне обслуговування в "ПортCity"

Користуваці соцмережі вибухнули обуренням у коментарях і повідомили, що купували зіпсовану рибу і вінших магазинах Луцька.

Марина Коняхіна: В "Салюті" таку саму рибу місяць тому купувала. Скумбрія була замотана в декілька разів у харчову плівку. При розморожуванні сморід був жахливий. Риба вся була в крові. Коли розрізала – жахнулася від побаченого. Всередині були розморожені хробаки... Жах. Після цього не купую заморожену, гнилу і смердючу рибу у супермаркетах. На Північному ринку знайшла магазин, там завжди свіжа.

Віра Миронюк: Не купуйте заморожене в магазинах, скрізь таке.

Наташа Дудка: Я так рік тому у Вопаці купила з вигляду хорошу рибу. Перековбасило всю сім'ю. І вже аж через днів 10 після одужання всіх пішла в магазин з чеком. Гроші повернули в моменті. Ще й вибачились. Шкодую, що ще на лікування не попросила вернути кошти.

Glowing Fox: За санітарний стан відповідає продавець. Крапка. Або риба свіжа, або її не завозять і не продають. І краще б автору іти у товариство захисту прав споживачів, бо поки будете мовчати, доти вам за ваші ж гроші будуть продавати таке г.

Наталія Камінська Гордійчук: Занесіть продавцю і попросіть щоб скуштували перед вами...

Юлічка Мушка: Повірте, нічого не дасть. Я колись на ринку таку ж купила, принесла їм, то продавці ще й з мене дуру зробили, ніби черв’яки їдять – значить натуральне. Але, звернувшись в споживспілку, віддали гроші.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter